beli -> RE: popoldanske aktivnosti ob vrtcu ali šoli (13.2.2008 9:02:22)
|
Pozdravček! Jaz pa sem mnenja,da je dobro,da otroka vpišeš še v kakšno dejavnost ob vrtcu ali šoli. Saj ta dejavnost bi jim naj bila sprostitev. Moja je stara 2,5 leti in komaj čakam,da jo drugo leto nekam vpišem. Za vsako,ko grem jaz na plesne, joče,da bi ona tudi šla zraven in obljubila sem ji,da naslednjo leto. Če vidi,da ima starš tudi neko dejavnost in ob njej uživa, bo tudi ona sprejela tako. Je pa res,da jih je treba motivirat in na lep način, bog ne daj na silo. Po moje prej, ko začnejo, bolje je,ker še tak ne razumejo, kasneje si začnejo zmišljevati... Jaz delam v glasbeni šoli in od mojih sodelavk otroci že vsi pri 3 ali najkasneje 4.letih igrajo kakšen instrument oziroma se ga začnejo učiti, pa jim je zelo zabavno in jih nihče ne sili,ampak pravi pedagoški pristop, malo skozi igri, pa gre in navade že dobijo, malo discipline. Zato, ženske, nikar ne mislite,da je še v vrtcu prehitro. Otroci so radi zelo zaposleni, razen,če jih ne naučimo drugače in uživajo ob televiziji. Preberite knjigo "V vrtcu bo že prepozno" ali nekaj takega. Ti da mislit. Lep dan
|
|
|
|