marčevke - spanje (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

BarbaraE -> marčevke - spanje (7.12.2004 10:30:24)

Pozdravljene sonosečke,

imam vprašanje za vas. Kako spite? Tukaj mislim predvsem na položaj. Mene je namreč včeraj ponoči, ko sem ležala na desnem boku, zbudila ostra bolečina - sem se prestrašila, da je joj. Ginekologinja pa me je pravkar potolažila, da mi je telo sporočilo, da na desnem boku ne smem ležat. No, pa smo tam. Desni bok in pa že prej trebuh sta bila moja najljubša položaja za spančkanje. :)

Torej, kateri položaji so trenutno pri vas še aktualni?

Suzi* -> marčevke - spanje (7.12.2004 11:38:51)

Ojla!

Jaz večinoma spim na levem boku, se pa občasno ponoči prevalim tudi na hrbet in na desni bok, samo moram ful pazit, da me med obračanjem kaj ne boli. Me pa se mi zdi po daljšem ležanju na levem boku že kar kosti bolijo. :(

Drugače pa spim kar uredu in se zbudim le med obračanjem. :)

lp, Suzi 27t6d

Dolina -> marčevke - spanje (7.12.2004 12:05:59)

Jaz spim al na levem, al pa na desnem boku, včasih pa tud na hrbtu. Spim pa že zdej bolj zanič, ker se non stop zbujam (pa me sploh ne tišči lulat, ampak se enostavno zbudim - no, včasih me tud moj sonček zbudil, ker je očitno na pol ponočnjak :)-).

Lp, Dolina 27t

barby* -> marčevke - spanje (7.12.2004 12:43:46)

Ojla:zajcek:

Jaz mam obračalne vaje z levega na desnega ( bok seveda:)- ), včasih pa mi celo uspe nekaj časa bit na hrbtu...Pa vsaj 2x lulat:ups: , če ne 3x:ups:....k sreči ponavadi lahko takoj zaspim naprej ( ali nazaj:)- kakor se vzame:)- )...Joj, bo že res ko pravijo da mi gre že malo na otročje...pravijo da bi morala bit "pametna" za dva, sem pa samo še za pol:)-:)-:)-

Smeh je pol zdravja!!No, da ne zalutamo preveč...

pa pa
barby:metulj:

morskadeklica -> marčevke - spanje (7.12.2004 12:57:36)

Se pridružujem spanju na boku:bravo:. Še tri tedne nazaj sem večkrat spala tudi na hrbtu, zdaj to ni več izvedljivo, ker me začne boleti križ tako močno, da se tud premaknit ne upam:(. Spim pa bolj tako tako. Kako noč full u redu, kakšno pa se zbujam vsake pol ure, naslednji dan sem pa vsa adijo:ups:.

Še neki me zanima. A se vam kej zdi da ste full nerodne?:sloncek::sloncek::sloncek: Men se to zadnje čase ful dogaja. Vse mi leti iz rok, spotikam se, po stopnicah si sploh ne upam, ne da bi se držala za ograjo.

lp:muca::nosecka:

barby* -> marčevke - spanje (7.12.2004 12:59:33)

Mi je že lažje:)-:)-:)-...ja ja tudi nerodna:ups:
Morska deklica, a prideš na telovadbo?

Soncnica -> marčevke - spanje (7.12.2004 15:25:18)

Hojla!

Jaz spim še čisto OK, že od prej sem navajena spati na levem boku, tako da ni problema. Ampak danes ponoči je bilo pa čisto noro, trebuh me je ful bolel, :duda: je imel/a očitno hudo žurko (imela sem občutek, da so v trebuhu trije in ne eden), danes dopoldne je bolj mirno, trebuh pa ne boli več tako močno. ;) Vsekakor upam, da bo ta noč bolj mirna:)-

lp vsem

Sončnica:rozica: in :duda: 24 t5d

morskadeklica -> marčevke - spanje (7.12.2004 16:48:45)

barby!

hja telovadba. Po moje sm ful prelena:sloncek: za telovadit. Se pa vsak dan prisilim, da grem vsaj za pol ure hodit (po ravnem seveda):)-. Če boš jutri imela čas, pridi popoldne na :kava:. Kaj več bo po moje o tem napisanega na sosednjem forumu.

No prav fino, da nisem edina štorasta:sloncek:

lp:muca::nosecka:

spacey -> marčevke - spanje (7.12.2004 21:53:33)

Živ!

Jaz pa spim v vseh možnih pozah...na enem in drugem boku, na hrbtu in ne boste verjele tudi na trebuhu, sicer podložena s pouštri, a kaj ko mi tako najbolj ugaja. :ups: :)- Jaz pravim: dokler lahko, zakaj pa ne. ;)

Spanec je dokaj miren, saj se mi je dogajalo, da sem se zbudila sredi noči in nisem več mogla zaspati...groza.
:zmeden: Edino kar opažam zadnje čase, je to, da bolj intenzivno sanjam. :zmeden2:

Lepo se imejte in božite bušije... 9nebesa

Petra 25t

jagoda12 -> marčevke - spanje (8.12.2004 10:41:52)

Jaz pa spim kot top :bravo:
Spim pa na boku ali pa na trebuhu z zelo podloženim pouštrom oz. pokrčenim kolenom (tako da ima buši prostor).
Lulat pa ponoči ne hodim prav pogosto.

@ -> marčevke - spanje (9.12.2004 23:30:43)

Zakon bi bil, če bi imela vodno posteljo - moja sodelavka je na njej do konca spala na trebuhu!!!!
No, sicer pa se ne pritožujem - spim celo noč, zjutraj sicer lulam kot nora :)- na boku, ali pa tako bolj čudno - v pozi za nezavsetnega, bi se lahko temu reklo. Zelo težko se odrečem svoji najljubši pozi - na trebuhu. Bom poskusila to z blazinami, kar predlagate. :bravo:

Stran: [1]