Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nič mi ni všeč-pomagajte 17.10.2007 14:32:37
|
|
|
|
Blejka26
|
karmen mi ni všeč ker je tko..ne vem no Karin pa je kar lepo ime
|
|
RE: nič mi ni všeč-pomagajte 17.10.2007 14:58:43
|
|
|
|
chokolada
|
Meni se pa zdi Daša ali pa Taša zelo lepo ime, pa Tjaša mi je tudi zelo všeč Predlagam pa še: Ines, Iris, Mila, Živa, Lina, Lana, Nina, Ajša, Aida, Karolina, Danaja, Sara, Julija,Zara.. Če pa nočeš kaj tako slovenskega pa se mi zdi zelo lepo ime Ameli(e), Amerie, Kiara, Tiara, Ciara (sicer je to tud pevka, ampak je v drugih državah to tudi zelo pogosto ime) in Robin.
|
|
RE: nič mi ni všeč-pomagajte 17.10.2007 16:01:32
|
|
|
|
Kuba
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blejka26 imam še 6dni do poroda meni pa nobeno ime za punčko ni všeč.Ne gre mi v uho..če bo fantek bo verjetno Žan,za punčko pa res nimam pojma.Dajte mi malo pomagati in mi svetovati..rada imam kratka imena,pa ne čist tista ta slovenska..mam že eno punčko ki ji je ime Neja.. kaj pa če bi punčka bila Žana?
|
|
|
|
RE: nič mi ni všeč-pomagajte 17.10.2007 18:23:11
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blejka26 rada imam kratka imena,pa ne čist tista ta slovenska.. Meni osebno je zelo všeč ime Erin (kot moj nick) pa mojemu ni tako da odpade... Predlagam ti pa še: Inja, Zoja, Taša, Ines, Lora, Lona, Viva, Lejla, Bea, Nena, Tara,... Upam, da ti je katero všeč... Pa vso srečo pri izbiranju in seveda... lep porod ter zdravo deklico
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?