kariotipizacija (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

buča -> kariotipizacija (13.10.2007 7:21:17)

zanima me samo,če rabiva kakšno posebno napotnico od,ne vem,splošnega zdravnika,za odvzem krvi v lj?A rabi moj samo zdravstveno kartico?ker mi niso rekli,jaz pa sem pozabila vprašat....

titi3 -> RE: kariotipizacija (13.10.2007 10:37:39)

Kje pa boš dala kri?

buča -> RE: kariotipizacija (13.10.2007 18:02:09)

ja,v lj,pomoje,če mi bodo tam delali hsg in laparo...na krvni pregled kariotipizacijo,pa naju je dala zato,ker sem imela že toliko problemov...ss,pa svega i svašta...saj najbolje,da vprašam svojo ginekologinjo,kaj bo porekla,da ne bova nakonc zastonj v lj letala....

titi3 -> RE: kariotipizacija (13.10.2007 20:22:18)

Jaz sem za kariotip, če ti kaj pomaga dobila napotnico in to je to. Ko je moral moj recimo na spermiogram pa je moral do osebne zdravnice po napotnico. V kolikor bi se tvoj zdravil pri kakem andrologu pa skelpam, da bi mu jo on napisal. Drugače pri nas brez napotnice ne prideš nikamor, razen seveda če plačaš.

darcija -> RE: kariotipizacija (13.10.2007 21:34:23)

Jaz pa se zdravim v ambulanti za neplodnost v MB in so mi oni napisali  napotnico za oba za Kariotip. Tako da mislim da ti napotnico da tisti ki te pošlje na kariotip.

buča -> RE: kariotipizacija (14.10.2007 8:16:55)

Aha....a pa takoj izveš rezultate?Najbrž ne,ane...in v primeru,da je kaj narobe?Ker eno zdravo punčko pa že imava,hvalabogu....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

mihi78 -> RE: kariotipizacija (14.10.2007 11:11:24)

Jaz pa se zdravim v ambulanti za neplodnost v MB in so mi oni napisali napotnico za oba za Kariotip. Tako da mislim da ti napotnico da tisti ki te pošlje na kariotip.
Jaz pa se zdravim v ambulanti za neplodnost v MB in so mi oni napisali  napotnico za oba za Kariotip. Tako da mislim da ti napotnico da tisti ki te pošlje na kariotip.
Tudi midva sva oba dobila napotnico na zgornjem naslovu.

Stran: [1]