|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko vas je v najemu?
12.10.2007 22:42:18   
karmy
Kdo je ima še, poleg mene, v najemu stanovanje/hišo? Koliko plačujete najemnino? Sotrpinke javite seuser posted image jaz plačujem 250€ + stroški

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko vas je v najemu?
12.10.2007 22:45:50   
Anonimen
90 € + stroški, skupaj pride 220 €. Pa nama je luštno. Do zdaj.Ko bo user posted image , bo pa hudič, ne?user posted image

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.10.2007 23:03:39   
Anonimen
A jaz se moram posebej javiti? user posted image

650€ mesečno.

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.10.2007 23:05:50   
Majuska
300 eurov najemnine + stroškov za okoli 150

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.10.2007 23:42:11   
principessablu
še ena 600evrov s stroški,vglavnem preveč

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.10.2007 23:47:41   
mimikimi
da se še jaz javim 250 evrov + stroški.

Angeli smo,
a le z enim krilom.
Da bi mogli poleteti,
se moramo objeti.

(odgovor članu principessablu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.10.2007 8:32:34   
natasaom
še jest-250e+50 stroškov

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.10.2007 10:20:34   
poliloni
jaz sem tudi  podnajemnica - malo gledam vaše najemnine, pa bi bilo fino, če napišete še za koliko kvadratov oz vsaj hiša, koliko sobno stanovanje...

Mi imamo zelooo majhno stanovanjce (2sobi+kopalnica) in plačujemo 250€.

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.10.2007 10:28:30   
natasaom
pol hiše-prbl 80 kvadratov,vrt,dvorišče,štalca-imamo zajčke in kure in drvarnica.zdj bova pa še garažo dobila.res sva imela srečo,še taspodnje sosede zamenajo pa bomo imeli uživancijo

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.10.2007 11:40:43   
soncek&luna
200€ + stroski

okoli 40m2 veliko stanovanje.... zame in mojga tamauga dovolj veliko

Mami, pika moja!

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.10.2007 16:35:46   
hrabra miška
Za 107m2 v stanovanjski hiši plačujemo 58€,pa še dvorišče imamouser posted image . Se mi zdi ful malo,kar tudi je,zato se me sosedi ne bojo tako kmalu rešili.

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.10.2007 16:37:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hrabra miška
Za 107m2 v stanovanjski hiši plačujemo 58€,pa še dvorišče imamouser posted image . Se mi zdi ful malo,kar tudi je,zato se me sosedi ne bojo tako kmalu rešili.

A to si na podeželju?Za tako malo denarja......

(odgovor članu hrabra miška)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
13.10.2007 17:15:42   
karmy
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

IZVIRNO SPOROČILO: hrabra miška

A to si na podeželju?Za tako malo denarja......

mogoče pa plačujejo le stroške ( družinska hiša)....dvomim da bi jim kar en tujec dal v najem hišo za 60€

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.10.2007 17:34:01   
Geja
250 Eur, ampak nama na dva meseca skoz neki dviguje user posted image . Pa še to smo u hiši fuuuul stari in smo zelo nezadovoljni.. Iščemo na veliko..... Ampak kaj ko te nihče noče vzet če imaš otroke....
No mi smo v najemu letos od maja in računamo da do maja 2008, potem pa gremo u svojo hiško. Jupiiii komi čakamo....user posted image

Geja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.10.2007 17:52:26   
Zasanjana
Stanovanje, 550€ +stroški(cca. 250 €)

(odgovor članu Geja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.10.2007 22:52:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: poliloni
malo gledam vaše najemnine, pa bi bilo fino, če napišete še za koliko kvadratov oz vsaj hiša, koliko sobno stanovanje...

Opremljena hiša (4 sobe, kabinet, kuhinja, 2 kopalnici, utility, 3-sobna klet, terasa) na obrobju Ljubljane (še spada pod MOL), brutto površine cca. 150 m2 + tlakovano dvorišče + travnata parcela s sadnimi drevesi (tudi kar nekaj 100 m2 - nisem merila).

(odgovor članu poliloni)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
14.10.2007 9:41:13   
Anonimen
Ja, pa fajn bi blo povedat KJE imate ta stanovanja/hise v najemu.

Kar sem jaz iskala na netu, je bilo za 250€/mesec vse tak, da je groza .. Al pa ena soba in to je to. Pa seveda oddamo studentom in poslovnezem brez otrok. Sem pa gledala za LJ in okolico LJ, pa so bile cene iste. Se vrtijo med 300 in 350 € + stroski (enosobna, garsonjere)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
15.10.2007 14:52:02   
Taula
Glede cen Ribica: moja kolegica ima z user posted image v najemu enosobno stanovanje v bloku v Lj-Bežigrad...kopalnica, hodnik, ful velika kuhinja in ogromna soba katero bo pregradila. 300 evrov z stroški vred. Meni se zdi ful dobra cena za Ljubljano. In lastniki nič niso težili ker ima malega otroka. user posted image Jim je to bolj všeč kot da bi bili študentje notri.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
15.10.2007 23:07:12   
mami_miki
saj niso normalni s temi najemninami, kašele z cenami stanovanj...sem raje celo življenje v podnajemu; če dobro preračunam- recimo, da rabiš stanovanje 70m2, je to-recimo 70 mil SIT (Sorry še vedno SIT)-v Lj. Tako pa če dajem npr. 500 EUR na mesec je to 6000 EUR na leto...Kolk let rabim, da bi prišla do 70 milj-SITuser posted image - raje najemnima, a denar v sklade, če že...

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 19
15.10.2007 23:14:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki
recimo, da rabiš stanovanje 70m2, je to-recimo 70 mil SIT

Čakaj no malo... katero stanovanje, veliko 70 m2 (to je cca. 3 sobno) pa stane 70 milijonov bivših SIT? Še nekaj deset m2 več in to v Centru Ljubljane, pa ne doseže te cene. A mi to še govorimo o Sloveniji ali smo morda v New Yorku ali Tokiu? Saj je to cca. 300.000 €, ne? Madonca, a veste, kaj že dobite za ta denar?

(odgovor članu mami_miki)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
15.10.2007 23:21:12   
polona2
Smo v najemu, vendar kupujemo stanovanje. Za lepo dvosobno stanovanje plačujemo nekaj čez 200 evrov najemnine, na Jesenicah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
18.10.2007 9:07:53   
Rdeča češnja
CENE STANOVANJ:

Stanovanje 2-sobno

Posredovanje:
Prodaja

Regija:
LJ-mesto

Upravna enota:
Lj. Center

LJ. CENTER, KOTNIKOVA 73 m2, 2-sobno, zgrajeno l. 2005, 3. nad., CK, KTV, klima, dvigalo, prodamo.

Cena: 350.000 EUR (83.874.000 SIT*)

Prodamo vecje 2 sobno stanovanje na Kotnikovi ulici v izmeri 72,52 m2. Je delno opremljeno in obsega novo, moderno kuhinjo z jedilnim prostorom in dnevni prostor z ložo, predprostor, kopalnico ter spalnico z balkonom. Stanovanju pripada tudi kletna shramba v izmeri 5 m2. Je zelo svetlo (J, Z stran) s praktično razporeditvijo prostorov. Celotno stanovanje je klimatizirano. Vpisano v ZK.

Stanovanje 3-sobno

Posredovanje:
Prodaja

Regija:
LJ-mesto

Upravna enota:
Lj. Bežigrad

LJ. BEŽIGRAD, SAVSKI KAMEN 70 m2, 3-sobno, zgrajeno l. 2007, prit., pritlicje, j lega, vsi prikljucki, vpisano v zk, 2x lastna garaza, delno opremljeno (kuhinja, atrij 51.58 m2, klet.za doplacilo 10.000 EUR moznost izdelave daljinskega priziganja radiatorjev, luci, klime, rolet, prodamo.

Cena: 320.000 EUR (76.684.800 SIT*)

RAZPORED PROSTOROV: hodnik (8,3 m2), dnevni prostor s kuhinjo (33,56 m2), 2x soba (8.56 m2), kopalnica (3.72 m2), wc (2.2 m2), shramba (5.54 m2)

Stanovanje 2,5-sobno

Posredovanje:
Prodaja

Regija:
LJ-mesto

Upravna enota:
Lj. Vič-Rudnik

LJ. VIČ, NOVA GRBINA 70 m2, 2,5-sobno, zgrajeno l. 2002, 3/4 nad., nadstandardno prostorno stanovanje, terasa 11 m2, posebna garaža z elektr. dvigom, prodamo. Šifra: ŠT

Cena: cca 285.000 EUR (68.297.400 SIT*)

dvigalo, v ceni tudi nova oprema stanovanja, v neposredni bližini lekarna, frizer, šola, vrtec, trgovina, mestni prevoz...

ITD.

Gospa Darja, se vam ne zdi da ste s svojo cinično pripombo pihnili mimo?

Žal so te cene REALNOST.

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 22
19.10.2007 3:29:36   
Anonimen
No... TO je pa pretiravanje... Ljudje dejansko mislijo, da bodo stanovanje lahko prodali tako, da bodo zasnj dobili njegovo dejansko tržno vrednost PLUS vse, kar so vložili vanj... vse skupaj je enako kakor pri avtu... tržna cena je npr. 5.000€... za več ga ne boš prodal, razen, če koga nategneš... in nikogar ne briga tvoj "upravičen" razlog, da je bil avto 14 dni prej na veliki generalki, ki je stala 1.500€ in zato prodajaš za 6.500€... pri stanovanjih je pa očitno enako... Z moje strani - NO WAY!

(odgovor članu Rdeča češnja)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
19.10.2007 7:52:46   
Freeda
Res totalno pretiravajo s cenami, tako najemnine, kot prodajna cena sta daleč previsoka. Ne vem pa zakaj bi človek rinil v LJ in plačeval toliko denarja. Se je tako težko voziti kakšnih 50-100km po avtocesti do službe?

Drugače pa 420€+stroški 48m2 enoinpol sobno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
19.10.2007 8:24:01   
Nasy
Še ena najemnica- plačevala sva do tega meseca 250 eurov, plus stroške elektrike in  telefona. Zdaj nama so povišali na 300. Tukaj sva pa samo še en mesec. Imava pa spodnji štuk hiše, ki obsega- spodaj garaža in klet, stanovanje pa kuhinja, kopalnica, dnevna soba in balkonček. Je pa to v LJ-Polje, sicer starejše stanovanje ampak se da preživet.

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Freeda)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?