|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: spet tašča
13.10.2007 13:58:55   
Pajaca
Jaz sem taščo enkrat zalotla kako nam puca kopalnico potleh. Sem jo tko napizdla, da je bla čist zelena. Pol je pa sam rekla, da mi je sam hotla pomagat (sem bla ene 8 mescov noseča), pa sem rekla, da mi nima kej pomagat in da mam raj svinsk k pa da ona karkol spuca. In da je nočem več vidt kako se česarkoli dotakne in spuca. Da bomo že sami spucal, če pa ne bomo mogl bomo pa najel kakšno gospo, da nam puca. Je šla dol čist užaljena.

Od takrat pride gor samo če jo povabimo.

Men to čist paše.

Nima mi kdo štefnat po mojih stvareh, kao da je hotu sam dobr....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
13.10.2007 17:34:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pajaca

Jaz sem taščo enkrat zalotla kako nam puca kopalnico potleh. Sem jo tko napizdla, da je bla čist zelena. Pol je pa sam rekla, da mi je sam hotla pomagat (sem bla ene 8 mescov noseča), pa sem rekla, da mi nima kej pomagat in da mam raj svinsk k pa da ona karkol spuca. In da je nočem več vidt kako se česarkoli dotakne in spuca. Da bomo že sami spucal, če pa ne bomo mogl bomo pa najel kakšno gospo, da nam puca. Je šla dol čist užaljena.

Men to čist paše.

Kok ste ene nesramne. Na tak način? Pa sej ti je hotela dobro, razložila ti je, da ti pomaga, ker si visoko noseča. Ti pa takole? In po možnosti stanujete v njihovi hiši? Res vas ne razumem, da ste tako nespoštljivi do staršev svojega partnerja.

(odgovor članu Pajaca)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
13.10.2007 17:37:56   
FANTEK1
Mah.... Vecina odnosov s tascami je ze od zacetka zgresenih.
Jaz za mojo lahko recem, da je zlata. Vedno vprasa, ce potrebujem pomoc in ce lahko kaj pomaga, nikoli se ne vsiljuje in nikoli ne dela nic na lastno pest. Ce pride pogleat vnuka in imam goro perila na deski in rece: ti malo pomagam, da tebi ne bo treba? Z veseljem recem, ja daj, meni se res ne da danes...

Ce pa se od zacetka s tascami ne razumete oz imate neke cudne odnose pa ni cudno, da se vam to dogaja. Sicer pa: Kaj je z vasimi mozmi? A so res take copate? Naj se za vas postavijo pa zase tudi, saj to je vas dom, ne njihov. Pa kljuce majo tasce? Ja kaj vam pa je? Moja ga nima pa vam lahko 100% zatrdim, da ne bi nikoli sla noter brez najine vednosti, tudi ce bi ga imela...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
13.10.2007 17:40:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Men to čist paše.

Kok ste ene nesramne. Na tak način? Pa sej ti je hotela dobro, razložila ti je, da ti pomaga, ker si visoko noseča. Ti pa takole? In po možnosti stanujete v njihovi hiši? Res vas ne razumem, da ste tako nespoštljivi do staršev svojega partnerja.

Hja....če majo svoje stanovanje in je hotla pomagat bi lahko prej vprašala a ne. Ne morš kar uletet k nekomu in neki narest k se ti neki zdi...tašča gor al pa dol.
No jaz bi jo vprašala če se je zgubila al pa štuk zgrešila slučajno. Če pa neb dojela bi ji pa tud povedala svoje.

In če daš štuk svojemu potomcu da si z ženo zrihta stanovanje ti je mnde logično da to ni več tvoja podstreha ampak od ene družine stanovanje. In se ne moreš kar prosto po prešernu gor sprehajat. No pametni se to itak zmenjo preden prvi cegu gor položijo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
13.10.2007 17:46:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Men to čist paše.

Hja....če majo svoje stanovanje in je hotla pomagat bi lahko prej vprašala a ne. Ne morš kar uletet k nekomu in neki narest k se ti neki zdi...tašča gor al pa dol.
No jaz bi jo vprašala če se je zgubila al pa štuk zgrešila slučajno. Če pa neb dojela bi ji pa tud povedala svoje.

In če daš štuk svojemu potomcu da si z ženo zrihta stanovanje ti je mnde logično da to ni več tvoja podstreha ampak od ene družine stanovanje. In se ne moreš kar prosto po prešernu gor sprehajat. No pametni se to itak zmenjo preden prvi cegu gor položijo.

Na tak način se ne pogovarja. In potem se ne čudim, da tašče govorijo, kako imajo nesramne snahe. resnično se ne čudim. Pri Pajaci pa sklepam, da je zelo konfliktna oseba. Resnično tako mislim,. Odrasla ženska se ne pogovarja na tak način.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
13.10.2007 17:50:41   
Anonimen
No midve s taščo se prav lepo pogovarjave, je pa res da ni tupa in razume tud če ji na lep način povem. In takih stvari ne počne oz. jih ne more k ne živim več pri njej. Valda da je lepo da si prijazen in vse, sam če se pa človeku neki ne da dopovedat....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
13.10.2007 19:10:51   
Anonimen

Na tak način se ne pogovarja. In potem se ne čudim, da tašče govorijo, kako imajo nesramne snahe. resnično se ne čudim. Pri Pajaci pa sklepam, da je zelo konfliktna oseba. Resnično tako mislim,. Odrasla ženska se ne pogovarja na tak način

Ja, vsaka  medalja ima tudi drugo stran user posted image .

Samo da tašče malo manj tipkajo od snah in druge plati ne poznamo.

< Sporočilo je popravil Mič RR -- 13.10.2007 19:11:59 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
13.10.2007 19:12:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

Ja, vsaka  medalja ima tudi drugo stran user posted image .

Samo da tašče malo manj tipkajo od snah in druge plati ne poznamo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
13.10.2007 19:15:38   
Anonimen
Zakaj sem napisala, da je Pajaca konfliktna? Zaradi te teme tukaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
13.10.2007 19:17:26   
Njuškalo
Meni se pa ene tašče prav smilijo, ko takole berem.Si ne predstavljam, da bo moj sin nekoč poročen, potem pa bo dobil žensko, ki ji A ne boš smel rečt,brez njenega dovoljenjauser posted image Samo jaz sem taka, da se bom od take osebe distancirala, ne bi se kregala.Mogoče snahe malo preveč na silo hočete pokazati, da ste sedaj vi glavne v življenju sinov, ne več one.Mogoče, če bi probale malo bolj diplomatsko, bolj mirno se pomenit..bi bil učinek drugačen.Sklepam no..sicer verjamem,da so nekatere tašče res zmaji, vendar vem, da bi se včasih dalo drugače urediti stvari.
Tudi moj oče je tak, da ko mi gremo kam čez vikend, vse pospravlja, celo okna nam je prebarval na barvo , ki mi niti ne vem kaj ni bila všeč..vendar se ne bom kregala zaradi takih stvari.Navsezadnje mi oče vedno pomaga, ko ga rabim, pazi mi otroka, nikoli nobenih težav..jaz pa naj mu težim, ker je hotel le dobro.Mi na misel ne pride.

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
13.10.2007 19:19:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo

Meni se pa ene tašče prav smilijo, ko takole berem.Si ne predstavljam, da bo moj sin nekoč poročen, potem pa bo dobil žensko, ki ji A ne boš smel rečt,brez njenega dovoljenjauser posted image Samo jaz sem taka, da se bom od take osebe distancirala, ne bi se kregala.Mogoče snahe malo preveč na silo hočete pokazati, da ste sedaj vi glavne v življenju sinov, ne več one.Mogoče, če bi probale malo bolj diplomatsko, bolj mirno se pomenit..bi bil učinek drugačen.Sklepam no..sicer verjamem,da so nekatere tašče res zmaji, vendar vem, da bi se včasih dalo drugače urediti stvari.
Tudi moj oče je tak, da ko mi gremo kam čez vikend, vse pospravlja, celo okna nam je prebarval na barvo , ki mi niti ne vem kaj ni bila všeč..vendar se ne bom kregala zaradi takih stvari.Navsezadnje mi oče vedno pomaga, ko ga rabim, pazi mi otroka, nikoli nobenih težav..jaz pa naj mu težim, ker je hotel le dobro.Mi na misel ne pride.

Cmok cmok.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
13.10.2007 19:57:29   
artista7
meni osebno se zdi vsiljivo, ne štekam pa kako je gospa to naredila, če ne živite skupaj. Moje stanovanje bo moj brlog, če kdo hoče pridet pospravt, super, ker jaz tega ne delam rada, samo moja tašča pa ne. Že tako se ne marava preveč, ker bi bil rezultat pospravljanja, v kolikor bi se izvršilo:" lej kolk je tamlada lena, nič se ji ne da, vse sm mogla sama, lej kolk nardim zanju, pa nobene hvaležnosti itd."
Moja taščica ima namreč sindrom "kolk jaz naredim za moje otroke, pa mi niso nič hvaležni.boga jst". Sicer se mi pa ne zdi nič takega, da ti kdo drug pospravlja bajto - vse je odvisno od okoliščinuser posted image

"I never said to be like me, I say be like you and make a difference." (MM)

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 37
13.10.2007 21:19:45   
kaya2007
madona, jst bi bla pa tok zadovoljna, če bi prišla domov in bi bilo vse spucano pa pospravljeno user posted image  nimam te sreče, pa tašča živi v isti hiši..

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 38
13.10.2007 21:25:14   
Naja31
Madona, otroka ti je čuvala, ker je zbolel, in spotoma še celo stanovanje spucala.
Jaz ne bi imela čisto nič proti.

Ok, pripomba, da imata posvinjano stanovanje, ni na mestu. To se strinjam, za vse ostalo pa samo upam, da nekoč ne bom imela take snahe kot si ti.  

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 39
13.10.2007 21:26:57   
CD
evo..danes sva se pa orng užgala..le zakaj zarad njegove "mamice"  ker sem ji pač rekla naj si sezuje čevlje, ke rsovražim da mi ubuti hodijo po stanovanju.  Morda se hecno čuje, ampak vedno ko se kaj skregava se skregava zaradi nje..gospe kračjice ki ne more svojga sineka spustiti iz gnezda...on pa najbrž koker opažam tudi nekako ne želi ali pa ne zna poleteti...za ****. jaz ne vem več kaj naj storim...morda pa ona zanalašč želi naju skregat, da bi šla narazen? a se to tudi dogaja? najbrž se...jaz sem se odloičla da ji na lep način povem, da kaj me moti, če že on ne more s svojo mat razčistit...je rekel, da sem se spramenila, da ko sva se spoznala nisem bila takšna, seveda nisem bila, bila sem tiho..baba neumna...zdaj sem pa res takšna kakršna sem, povem kar mi pade na jezik, kar je včasih najbrž res zoprno, vendar, jaz sem pač takšna, povem kar si mislim in ne ovinkarim, kar pa zgleda nekaterim ne paše. če jaz povem to kar mislim, pričakujem od drugih enako,. Ona pa je cela hinavska in se meni smejčka in je cela sladka, bog ve kaj pa za hrbtom govori o meni.

sem bla prejšnji mesec ne eni operaciji..pridem domov...tašča cela sladka, se oglasi pri naju...sem bla sama doma, sem se komi premikala...in mi reče: če boš kaj rabla me kar pokliči...  ja sej to je lepo, sam jaz mam partnerja za to da mi bo pomagal in da bo on porihtal stavri ki jih jaz ponavadi..in kajla v hrbet..takoj me je njemu zatožla češ da sem ji dala vedet da sem jaz zdaj ženska v njegovem življenju...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ja kdo bo pa dug, če ne jaz????   Morda je lobusumna name in zanalašč dela prepire med nama...moj pa včasih potegne z mano, včasih pa z njo, kar me zelo žalosti.  naj povem, da se moja mama ni nikoli vmešavala v najino vezo. tudi ko sva mela kako krizo  me je poslušala, povedala kar ona misli, nikoli pa ni prsredovala mad naju, kar se je pri njegovi mami že zgodilo in ponavadi sva se pol še bolj skregala.   res sem totalno obupana...zdaj mi letijo besede kar same iz jezika, ker sva bili s svakinjo na malo bolj močni pijači. njega ni doma, ker je odfurjal od doma...jaz pa sem po stopnišču bloka zavpila naj jo lepo pozdravi (morda ljubico)  hehehehe  vem da je šel v pisarno (ima podjetje) delat...sem preverila  hehehe...znam ga sprovocirat sam ga mam pa res pon kufer, njega in jegove zlate mamice.

aja pa vsega sem jaz kriva na koncu...to je pa tak standart... 

punce moje drage...ta teden bom imela sliko brez zvoka...user posted image   (do prve njegove potrebe-pol je pa ledena kraljica na prizorišču in pol je še en teden slika brez zvokauser posted image user posted image user posted image  jaz znam provucirat), ampak se zavedam da tako ne gre...milo za žajfo pač) men se zdi to trenutno smešno, če pomislim na takšno prihodnost me zmarazi.

u glavnem, sem tak jezna nanj da bi najraje ga poklicala pa rekla da ne rabi hodit domov, naj gre k mamici spat!

kriza u glavnem!

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 40
13.10.2007 21:46:13   
Anonimen
Tudi js mam eno tako fajno taščo, sam js pa še živim pr njih. Oz. imava midva stanovanje v njihovi hiši. Ampak že na štartu sva si naredila svojo kuhno, da lahko imamo vsak svoje gospodinjstvo, pa se vseeno po nekaj letih le pokaže da bi blo boljš če bi bli čist zase. Moja ima še eno stvar, zaradi katere so stvari nekoliko bolj po nnjeno v tej hiši. Že kar nekaj let ima težave z zdravjem, je onkološki bolnik, zato je tudi invalidsko upokojena,ampak to je oseba ki ji po karakterju ustreza da se ji namenja nekoliko več pozornosti, da se lahko vmešava in pridno deli svoje mnenje ter seveda da vedno doseže svoje. Še mene je nategnala da sem rabla kar nekaj časa d asem jo pogruntala, zdaj je pa prepozno, ker sem že lep čas tu, ona pa vrtenje ljudi že kar obvlada in bom vedno izpadla jaz smotana, zato ji samo pridno prikimavam, delam po svoje in ji občasno kaj tako ful nežno v celofan zavito razložim preko kake zgodbice o kateri drugi osebi.
Lahko pa izkoristim pa se še jaz malo spraznim ker sem ravno sveže jezna nanjo in vam povem ta zadnjo štorijo.
Bila sem teden dni v bolnici, pa sem prišla domov in ker sem pokomentirala kako so tam vsi bli fajn razen enga zdravnika ki je bil pa res mimo in če se le da z njim ne bi mela opravka, je pa kar znorela, ker pa ravno od tistega neka soseda je njena prjatlca in js nimam pojma o bolnicah in o čemerkoli sploh...  seveda je bla kao ful užaljena ker sem pokolmentirala ravno tega.  Pol mi je pa servirala da sem bla cel teden v bolnici pa je nisem niti enkrat poklicala!!!user posted image
No zdaj pa povejte, a ni logično, da če sem svojga poklicala pa mu pridno poročala kaj je novega in kaj pravijo zdravniki, da bo že on povedal svoji mami kaj je novega , na pa da jo moram še jaz klicta pa poročat. Še svoje nisem klicala, ampak je ona mene!
Tako, da lahko rečem , da zelo razumem tiste, ki imate težavne tašče

(odgovor članu kaya2007)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
13.10.2007 21:46:54   
saša 30
Jaz tudi ne prenesem, da se mi kdo vtika v moje "stvari".
 Live and let live

(odgovor članu CD)
Neposredna povezava do sporočila: 42
13.10.2007 22:23:33   
najina pikica*
jah tašče!user posted image
tut midva imava stanovanje pod isto streho kot taša in tast,imava vse ločeno....a iz leto v leto bol ugotavljam (da se zarečenega kruha največ poje!user posted image )skratka da moraš biti stran od tašče/tasta in od svojih toliko da se ne sprehajaš v copatih!
No jst sm s svojo taščo že na samem začetku hitro,kratko in jedrnato razčistla da je najin stanovanje najin,se pravi se na najina vrata potrka (pozvoni) da o klučih naj ne sanja,tut jst nimam njihovih(jih tut ne rabim)tako tut ona mojih ne!če bom kaj rabila,pomoč al kar koli drugega bom že rekla...enako tudi ona!
no pa moram priznati,da se s pogovorom,veliko doseže in ne boste verjeli živiva v simbiozi!user posted image  drugače je fajn ženska!v primerjavi s tastom!ampak to je že druga zgodba....user posted image

(odgovor članu saša 30)
Neposredna povezava do sporočila: 43
14.10.2007 0:34:27   
ronja
Hehehe, pa sem mislila, da je moja tašča včasih pretirano prijazna in vsiljiva s pomočjo! Še dobro, da vas mam!  MarijaPo, tista z listkom je pa za crknit od smeha! Meni samo mami teži, kako sem oblečena, pa da se to ne spodobi, itd... Na srečo mava z lubijem isti okus (beri nič stila glede cot oz. mehke stare razvlečene majce;) in mi ne more rečt, da njemu ne bom všeč v trenirki, ker mu je pač lih trenirka najbolj pri srcu;)

Kaj naj narediš, anonimna? PO moje je najboljše, da ji fant lepo prepove pospravljanje pri vama. Pač imata rada tako kot je pa pika! Drugače ji pa res lahko gresta še vidva pospravit, hehe.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 44
14.10.2007 1:00:36   
artista7
Joj ženske, vse ki imate normalne tašče, fajn vam je - zato ste tisti siti ljudje, ki lačnim ne verjamejo. Jaz lahko rečem samo tole - z vsakim človekom se potrudim, tudi z mojo taščo sem se. Hinavščine pa ne prebavljam, sploh pa, da slišim kako se me čez dve minuti obrekuje za hrbtom, ko se seveda meni, da sem napol gluha.
Še vedno je pri nas veliko nekakšnih maminih sinčkov, ki bodo za ljubi mir, ker tako mislijo, da ugodijo in  ženi in materi, tiho. In dokler so oni tiho, se matere vtikajo v njihovo življenje in pljuvajo čez snahe. Ali pa delajo njihova dela, za kar se jih ni prosilo in potem ve pol bloka al pa cela vas, kako je ta in ta tamlada nemarna. V 21. stoletju - na zahodu nič novega.
Hvala bogu da ima moj samo s svojo mamo delo, da nima še z mojo. Pri meni je bolj "težava" da ga moj oče obrajta in bi rad pri vsem pomagal, pa je ponavadi bolj v napotouser posted image
Še enkrat - vidva sta vidva in vajino stanovanje, vajin odnos je---vajino. in pri tem se začne in konča

"I never said to be like me, I say be like you and make a difference." (MM)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 45
16.10.2007 17:07:06   
Anonimen
Moram rečt, da verjetno niso vse tašče take, ker ima moja sestra svetovno taščo in se ne more primerjat z mojo. Sem tudi jaz mislila kako fajno taščo mam, ampak se stvari sčasoma pokažejo v pravi luči.
Ravno danes sem prišla domov iz trgovine, pa me ni bilo pribl. 3 ure in prvo kar sem ugotovila je blo, da je balkon v dnevni na široko odprt in zavesa odgrnjena.Sej je res zunaj sonce sijalo, ampak mislim da se znam sama odločit kdaj bom luftala, pa verjetno bom luftala ko bom doma, ne pa takrat ko sem v mestu. jaz tudi ne hodim v spodnje nadstropje  urejat stvari tako kot jaz mislim da je bolje. Vsak ima rad zasebnost, zato jo privoščim drugim, pa tudi zase bi jo rada. No, a se vam zdi logično da hodi po najinem stanovanju takrat ko naju ni, prej ko sem bila cel dopoldan doma je pa ni blo blizu. Sem se malo zamislila, da mi mogoče tudi po spalnici in po omarah rovari kadar me ni, česi dovoli tako hodit v najino nadstropje in puščat take očitne znake, da je v tej hiši pa ona šef.

(odgovor članu artista7)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
16.10.2007 18:03:53   
madejka
Sem vas brala in se kar najdem v nekaterih "snahicah". Moja taščica je še preveč ustrežljiva. Vse b rada naredila za nas. Sploh zdaj ko imava otročka. Sem pa na njeno žalost tak tip človeka, da ne prosim pomoči, če ni res nujno potrebno in mi tud ne paše, da mi kdo štora po stanovanju. Pa tak sem bla srečna ko smo se dalje stran od njih preseliliuser posted image

CD tak da te čisto razumem.
Je uletela včeraj zvečer naokoli (odkar imamo otročka se kar naprej to dogajauser posted image ), je kao babici, ki živi v zgornjem štuku, kostanje prinesla. Je potrebovala update o malem in o moževi službiuser posted image Smo rekli par besed in je šla. Nakar uleti drugič čez 15 min, se sezuje, sleče pulover in reče, da jo bo mož malo počakal, ker bo ona zdaj nam posodo pomila. user posted image Sem že prej vidla, kak je tole našo goro posode gledala.
Pa sva ji z dragim prepovedala, da bova že midva najine stvari štimala. No v bistvu se je moral moj dragi kar precej skregat z njo in ji dopovedat, da naj pride na obisk, pospravljanje pa naj nama prepusti. Si je nekak dala dopovedat, ampak je obljubila, da bo prišla danes dop. spet mimo in bo peljala malega ven da bom jaz lahko pospravljala!user posted image Nakar ji povem, da mene in malega ne bo, ker gremo z RRovkami na drinko k Marogici. In je bila cela užaljena, kao da sem si zdaj zmislila, da me ne bo, samo da ne more ona bit s svojim vnukomuser posted image
Aja pa še to sva se zmenla z dragim, da mu pico od Marogice prinesem... In dans kliče dragi, da mu ne rabim nosit pice, ker mu je že mama kosilo prinesla!user posted image user posted image user posted image Bogi njen sinek ja, ker mu žena okol hodi, namesto da bi doma kuhala!user posted image

Ok, zgleda da mamo res že neke apriorij težave s taščami... saj se trudim, ampak s takimi mi gre pa res na živce. JI večkrat rečem, če je njena tašča tud skoz okol nje skakala ko sta si ustvarila družino in potem ima dolg nos...user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
16.10.2007 18:11:52   
anitaz

Men to čist paše.

No, meni je tudi tole bilo nesramno....in verjamem, da je res mislila dobro...

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 48
16.10.2007 21:05:15   
lorch
Z dobrimi nameni je tlakovana pot v pekel!

Ni treba vsakega vmešavanja in poseganja v zasebnost kar v dobre namene zakamuflirat. Js tud nobenmu nč slabga nočem , pa zato še nisem nabolj pametna in vsepovsod prisotna z nasveti in pomočjo, za katero ni nobeden prosil.
Take tašče bi morale pomislit, kako bi se počutile če bi se mi do njih obnašale tako kot se one do nas.
a če jim nč slabga nočmo jim pa lahko organiziramo življenje tako kot se nam zdi bolj prav?

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 49
16.10.2007 21:06:29   
lorch
Jaz drugim ne delam tistega kar meni ni všeč in pričakujem enako. To je vse.

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?