CD
|
evo..danes sva se pa orng užgala..le zakaj zarad njegove "mamice" ker sem ji pač rekla naj si sezuje čevlje, ke rsovražim da mi ubuti hodijo po stanovanju. Morda se hecno čuje, ampak vedno ko se kaj skregava se skregava zaradi nje..gospe kračjice ki ne more svojga sineka spustiti iz gnezda...on pa najbrž koker opažam tudi nekako ne želi ali pa ne zna poleteti...za ****. jaz ne vem več kaj naj storim...morda pa ona zanalašč želi naju skregat, da bi šla narazen? a se to tudi dogaja? najbrž se...jaz sem se odloičla da ji na lep način povem, da kaj me moti, če že on ne more s svojo mat razčistit...je rekel, da sem se spramenila, da ko sva se spoznala nisem bila takšna, seveda nisem bila, bila sem tiho..baba neumna...zdaj sem pa res takšna kakršna sem, povem kar mi pade na jezik, kar je včasih najbrž res zoprno, vendar, jaz sem pač takšna, povem kar si mislim in ne ovinkarim, kar pa zgleda nekaterim ne paše. če jaz povem to kar mislim, pričakujem od drugih enako,. Ona pa je cela hinavska in se meni smejčka in je cela sladka, bog ve kaj pa za hrbtom govori o meni. sem bla prejšnji mesec ne eni operaciji..pridem domov...tašča cela sladka, se oglasi pri naju...sem bla sama doma, sem se komi premikala...in mi reče: če boš kaj rabla me kar pokliči... ja sej to je lepo, sam jaz mam partnerja za to da mi bo pomagal in da bo on porihtal stavri ki jih jaz ponavadi..in kajla v hrbet..takoj me je njemu zatožla češ da sem ji dala vedet da sem jaz zdaj ženska v njegovem življenju... ja kdo bo pa dug, če ne jaz???? Morda je lobusumna name in zanalašč dela prepire med nama...moj pa včasih potegne z mano, včasih pa z njo, kar me zelo žalosti. naj povem, da se moja mama ni nikoli vmešavala v najino vezo. tudi ko sva mela kako krizo me je poslušala, povedala kar ona misli, nikoli pa ni prsredovala mad naju, kar se je pri njegovi mami že zgodilo in ponavadi sva se pol še bolj skregala. res sem totalno obupana...zdaj mi letijo besede kar same iz jezika, ker sva bili s svakinjo na malo bolj močni pijači. njega ni doma, ker je odfurjal od doma...jaz pa sem po stopnišču bloka zavpila naj jo lepo pozdravi (morda ljubico) hehehehe vem da je šel v pisarno (ima podjetje) delat...sem preverila hehehe...znam ga sprovocirat sam ga mam pa res pon kufer, njega in jegove zlate mamice. aja pa vsega sem jaz kriva na koncu...to je pa tak standart... punce moje drage...ta teden bom imela sliko brez zvoka... (do prve njegove potrebe-pol je pa ledena kraljica na prizorišču in pol je še en teden slika brez zvoka jaz znam provucirat), ampak se zavedam da tako ne gre...milo za žajfo pač) men se zdi to trenutno smešno, če pomislim na takšno prihodnost me zmarazi. u glavnem, sem tak jezna nanj da bi najraje ga poklicala pa rekla da ne rabi hodit domov, naj gre k mamici spat! kriza u glavnem!
|