rea -> znaki, ki to niso (6.12.2004 21:07:30)
|
Živjo punce! Ko berem, kaj se je dogajalo te dni, s testi, ki so bili pozitivni, pol pa negativni, pa z vsemi znaki, ki jih imajo nekatere že, ko se še ovulacija ni niti končala, res pomislim, da je pa to že mal preveč. Pa ne me narobe razumet- vsaki posebej želim, da bi bila čimprej nosečka. Najprej o znakih: Dejstvo pač je tako, da po ovulaciji jajčece še 6 do 8 dni potuje, preden se vgezdi. Torej takrat nosečnosti sploh še ni, zato tudi znakov ne more biti! Seveda obstajajo zelo redke izjeme, ki pravijo, da so točno vedele, da so zanosile- ampak take so na žalost zelo redke, in velja predvsem za drugo ali tretjo nosečnost, ko že takoj lahko prepoznajo občutke. Znaki se večinoma lahko pokažejo najprej par dni pred pričakovano M, ko se jajčece vgnezdi, v dosti primerih pa šele po izostali M. Pa še o testih: Če piše na testu, da čez 10 minut ni več veljaven, potem to tudi drži. A ni najhuje, če test "pokaže" na nosečnost, ki pa je dejansko ni. Verjamem, da se takrat vsaki podre svet. A ne zato bolje, da se počaka na izostalo M, čeprav se nam seveda zdi to cela večnost, apmak menim, da nam je s tem marsikatera solzica prišparana. Torej, kaj ve mislite o tem? Pa res ne mislim nobene kritizirat, ali kaj takega. Samo zdi se mi, da si s tem 24 urnim iskanjem znakov in opravljanjem testov en teden pred nepričakovano M punce delamo medvedjo uslugo. Torej, jaz vsa rada berem, tudi kaj povprašam in napišem, najraje pa čestitam novim nosečkam:bravo::bravo:. Pa na čimveč tapravih :modri::roza:!!!!!!!!! Tejka
|
|
|
|