CUKRČEK -> RE: septembrke 2007 (22.11.2007 17:31:47)
|
ojla[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Evo, se spet malo oglasim. Pri nas se je na srečo stanje izboljšalo......Manca je imela angino in je bila res uboga. Zdaj jemlje antibiotike in je že dobra...ampakmora vseeno dat vso terapijo skozi. Aljaž je pa tudi skoraj OK. Da povem kako se je začelo. Prejšnji četrtek je bil čist Ok...samo vsake toliko je malo pokašljal. Zvečer ju dam normalno spat. in čez kake pol ure sem slišala,d a ful težko diha. Sem mislila, da se je malo prehladil. MAlo pred polnočjo je pa začel tako sopsti in težko dihati, da se je že skoraj dušil. Sva se hitro oblekla in klicala dežurstveni ZD....na srečo je bil dežuren naš pediater. Sva ga hitro peljala k njemu in je takoj napisal napotnico za otorinolaringologijo v Lj(na srečo sta Manca in Klara spači in sva ju pustila doma pri mojih starših). Seveda so naju dol sprejeli noter in mož je šel domov še po Klaro, ker ju dojim. Je pa na ORL fuul gužva in smo prespali kar v ambulanti. Zjutraj pa na hodnik, ker ni bilo prazne sobe. Aljaž je dobil svečko proti vročini, in jekcijo v rito in inhalacije. Je bil takoj boljši.....čeprav je toliko prejokal, ko so ga matrali, kot ni vsega skupaj v njegovih treh mesecih. No, nasl. dan so nas pa na srečo že domov spustili.....v domačo nego. Zanimivo, seveda na srečo, se vsaj Klara ni nalezla od Aljaža ali pa od Mance. Se je pa Aljaž tako scartal, da je kar groza....skoz bi se nosil po rokah. Na srečo je vsaj Klara tako pridna in potrpežljiva, da vsaj ona ne "teži". ČEstitke vsem, ki ste praznvali obmesečnice. Mi bomo pa v nedeljo stari že 4 mesece..uh kkao hitro čas beži. lp, CUKRČEK &Co.
|
|
|
|