PBJ -> RE: septembrke 2007 (2.11.2007 11:38:53)
|
Pri meni ga dejansko zmanjkuje, ker sta ena in druga dojka izpraznjeni. Ko stisnem se samo kapljice prikažejo, mora pa drugače ko je dovolj mleka špricat pol metra stran v več smeri. Srček, saj se ne rabiš bat, da ti ga bo zmanjkalo, če ne šprica na vse strani. Zvečer res ni toliko mleka, da bi špricalo, ker čez dan otroci veliko več sesajo, kot ponoči. Največ mleka je vsekakor zjutraj, takrat tudi meni šprica, ali pa če čez dan slučajno 4 ure ne je. Amapk takšni navali mleka so prisotni prve 3, 4 mesece, potem tudi dojke niso tako napete, mleko pa še stalno je. Jureta sem polno dojila 6 mesecev, potem začela dodajati gosto hrano. Ob gosti hrani pa sva se dojila do 21. meseca. Postopoma vedno manj, tako da so se dojke temu privadile in ko se je odstavil, nisem imela nobenih težav, da bi mi mleko zastajalo. Dojke se po kakšnem mesecu in pol prilagodijo potrebam otročička. PRide kakšen dan, ko več zahtevajo, takrat pa, kot praviš več piješ. Tekočina je itak najbolj pomembna, veliko bolj kot hrana. Duska, naj čim prej mine bolečina. Tiste, ki ste imele težave s hemeroidi, kako je sedaj? Meni so se sicer pomaknili not, ampak mi ob pritiskanju zlezejo ven, pa zakrvavijo. Tako da se kar bojim na blato.
|
|
|
|