PBJ -> RE: septembrke 2007 (28.10.2007 8:51:52)
|
Mi smo pa vsi do sedaj spali, torej po stari uri do pol desetih. Ana je jedla samo ob 7h po stari uri. Je prespala noč od 23.00 do 7.15. Javljam vam, da so mi začeli izpadati lasje, pa sem mislila, da mi bo tokrat prizanešeno. Po prvem porodu je bilo enako. Hormoni! Nana, saj midva se igrava približno tako kot vidva, Jure se sicer sam zamoti tudi pol ure. On še obožuje duplo kocke, vstavljanke, pa sličice od spomina mu nastavim v vrsto, on pa išče pare in jih polaga poleg. Pa veliko mu je treba pet, pa malo pleše, pa balon brcava in mečeva. Včasih iz papirja kaj narediva, npr, kapo, ladjo on pa potem izdelek počečka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] . Lahko iz časopisa zmečkata žogice in zadevata v koš... Enkrat v bližnji prihodnosti mu bom izdelala pečatnike iz krompirja, da jih bo odtiskoval na papir. Mogoče že danes, ko je ati doma, ker je na koncu največ dela z umivanjem. Drugače pa Ana čez dan ne spi ne vem koliko, dopoldne mogoče kakšno uro skupaj, popoldne pa tri, včasih štiri spravi skupaj. Ampak ne joka, ko jih kaj en paše nekaj jamra, rada pa se carta - prava punca.
|
|
|
|