|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007
25.10.2007 9:21:13   
helenav
sem poskusla tudi to.....pa ni pomagalo....še bolj se je hotela hranit...verjetno ji je manjkala tekočina ki sem jo izčrpala....

potem sem poskusila tvojo teorijo....dva obroka na isti dojki...nevem....

ko mi želi na tako pogosto jesti, si zamislim, da imam morda premalo kalorično mleko..potem ko pa spi po tri ure in več skupaj, pa to teorijo odvržem..kajti če bi to bilo res, nebi spala..ampak bi jokala,ker bi bila lačna....

Bomo videli kaj pravi zdravnica jutri

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 876
25.10.2007 10:12:11   
LINA31
guppy...super si naredila to na googlu.

Kje pa ste danes vse? Pri nas je še vedno oblačno in nevem ali bo deževalo al kaj. Upam, da se bo pokazal sonček, tako da bom šla lahko na sprehod.

Žan počasi dobiva en ritem in je tudi ponoči že veliko boljše, edino zelo težko nazaj zaspi oz, kar nekaj časa traja. Zdaj sem kar obrala taktiko dojenja leže in potem na zizi zaspi. Ni kaj, drugače ne bi nič spali.

Zdaj imam pa še jaz dve vprašanji:

- ali ste svojim malčkom že naredili osebno ali potni list, kam ste ga peljali slikat?
- ali priporočate kakšen dober CD s pesmicam za najmlajše?

Se tipkamo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 877
25.10.2007 10:14:46   
Anonimen

Nick          datum poroda         pridobljeni kguser posted image          še za odstranituser posted image

Nefretiti          24.8.                      17kg                           +8kg

Helenav          28.8.                      20kg                           +9kg

nena80          30.8.                      23kg                          +10kg

jst86                6.9.                       22kg                 +8kg (+7kg)

Žabonka          9.9.                       12kg                           +4kg

zvezda79       14.9.                     20kg                           +12kg

duskamb         20.9.                     16kg                           +7kg

Srček              21.9.                      18kg               +4kg (+30kg)

NalLa             22.9.                    14.5kg                        +3.5kg

sonce78         25.9.                     27kg                          +15kg

Lina31           27.9.                      14,5kg                        +7kg

Taja83           4.10.                     16kg                           +7kg

Pravico da javljanja imate vse tiste, ki imate še viška kg po porodu. Ostale raje modro molčite ali pa recite da imate pač tak metabolizemuser posted image user posted image user posted image .
V oklepaju sem napisala kg ki bi jih želele izgubiti še zraven kg ki so ostali po porodu. Če pogledate mene (toliko manj sem jih imela pred 4 letiuser posted image user posted image user posted image ).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 878
25.10.2007 10:14:55   
lemavrica
user posted image  za tiste c CR. Ali že dvigujete kaj težkega npr.user posted image  v jajčki in jih nosite okoli. Namreč jaz bi že rada šla kam sama pa me je ful strah da bi bilo kaj narobe.

- ali ste svojim malčkom že naredili osebno ali potni list, kam ste ga peljali slikat?
Nisem še ampak planiram zelo kmalu, dala bom delat osebno izkaznico.
To pa tudi mene zanima.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 25.10.2007 10:15:07 >

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 879
25.10.2007 10:27:58   
zvezda71
Nisva ampak mava v načrtu naredit os, ker moramo nujno v Ikeo moj me zeza,da so verjetno že tiralico za mano razpisali, ker me zdaj že dolgo ni bilo tam. Pa v toysnrus po pamperske, ker so ful cenejše.
Guppy super si to naredilauser posted image carica, pa pesmice ne spomnim se od katereuser posted image zakon so!
Me je kar sram, take dobre ideje imate in jih delite z nami, jaz pa samo jamram, ko pridem na RRuser posted image . Se bom poboljšala obljubim.
Za tiste, ko imate starejše če še ne poznate tud ful dobra stran, pa mojstra Mihata imajo http://www.bbc.co.uk/cbeebies/

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 880
25.10.2007 10:37:25   
helenav
srček....kako bomo seznamček posodabljali??? Na en teden??? da vidimo razliko in si svetujeno med sabo, če je katera ki nenormalno hitro hujša:-))))))))

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 881
25.10.2007 10:52:41   
NalLa
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

Jaz sem glede teže čisto v skrbeh, vagam jo vsak dan po malem in že cel teden ne napedujeuser posted image user posted image user posted image user posted image , ta teden pa še zaradi prehladuser posted image ni toliko od apetita. Jutri imam posvetovalnico in se tako bojim, ker ne bi rada dodajala....od prejšenga pregleda tri tedne nazaj, se je enih 600 samo zredilauser posted image .

Uživajte danes na sončku..jaz grem pripravit vse za čiščenje noseka in spet bo huda name.user posted image

Helena ne se sekirat. Tudi mene je zdravnica čisto zamorila glede teže in ker mi žilca ni dala mira sem se obrnila na društvo za pomoč pri dojenju. Posredujem ti moje vprašanje in njihov odgovor glede teže, ki je mene zelo pomiril, najbrž bo pa tudi tebe: http://med.over.net/forum5/read.php?94,4354846

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 882
25.10.2007 10:55:07   
NalLa
Srček, jest imam samo še 2 kg viškauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 883
25.10.2007 10:55:58   
guppy
user posted image  za tiste c CR. Ali že dvigujete kaj težkega npr.user posted image  v jajčki in jih nosite okoli. Namreč jaz bi že rada šla kam sama pa me je ful strah da bi bilo kaj narobe.
ja... lupinico, včasih še torbo zraven, tamala nosim po stanovanju... skratka vse, kolikor "moram", ko pa je mož doma, mi ne pusti dvigovat takih bremen.

Nisem še.

Ja... Nek Raymond, ne spomnim se priimka... na internetu se dobijo njegovi CD-ji, mislim da je naslov Lovely Baby in Sleepy Baby... in podobno. Malo pogooglajte.

Vesela sem, da vam je všeč naša google skupina. Danes sem dodala v teme še recept za kuhanje baby čajčka by nana. Predlagam, da koristne reči o pucanju noska, prehladih, krčkih itd. prilimamo tudi tja gor, da je vedno "na dohvat ruke", ko katera potrebuje kaj za osvežit spomin.

Danes imam pa genealko stanovanja, malčka sta super pridna. Dobila bom tri omare, eno bom postavila notri za čevlje, dve pa v atrij za orodje. Jupiiiii!
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 884
25.10.2007 10:59:01   
lemavrica
Guppy pa te ob nošenju kej boli rana oz. jo kaj čutiš ali je vse ok. Ker jest če dvignem tamalga v jajčki kar malo začutim zategovanje v rani.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 885
25.10.2007 11:07:30   
guppy
Ja, zateguje, peče, špika... user posted image

Tudi ponoči me še boli, kot da bi jo kdo trgal narazen. Z leve strani so mi jo čudno speli skupaj, imam prav nagubano kožo z ene strani in tu najbolj špika, kot neke iglice.

otroški CDji Raymonda Lap-a
http://www.raimondlap.com/E_frame.html?http://www.raimondlap.com/E_home.html

Neposredna povezava do sporočila: 886
25.10.2007 11:12:18   
CUKRČEK
ojlauser posted image

Danes pa Klara in Aljaž "praznujeta" že 3 mesece kar sta z namiuser posted image Uf, je hitro minilo....kar ne morem verjet.

Sta pa še vedno ful pridna...ful se že smejita in zdaj sta že ful začela glasove spuščat. Se nasmejeta in "rečeta" guuu al pa giiiuser posted image prav fletkana sta.
In za tri mesece sem seveda spekla torticouser posted image
če katero zanima je ta   http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=6359   kokosova torta božanska...pa še ful enostavno jo je za naredit.

Sem pa danes dobila datum za razvojno v porodnišnici...4.decembra imamo pregled. Malo me jezi, ker bo pregled vodil Bregant, ki mi v porodnišnici ni bil všeč. PA še ful nesramen zna biti. No ja, mi bom pač kakšno nazaj siknila, če bo preveč korajženuser posted image

lp, se še kaj oglasim

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 887
25.10.2007 11:20:08   
nena80
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

kar moram, čeprav sem se bala, da bi bilo kaj narobe, pa ni bilo ničuser posted image , sam je pa kar težko za nestuser posted image  z jajčkouser posted image , sploh po stopnicah...bomo imele "nabildane" rokeuser posted image user posted image

Nisem še.

Neposredna povezava do sporočila: 888
25.10.2007 11:26:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

srček....kako bomo seznamček posodabljali??? Na en teden??? da vidimo razliko in si svetujeno med sabo, če je katera ki nenormalno hitro hujša:-))))))))

Mogoče res na en teden, recimo da za vikend javljate in v ponedeljek posodobim.

NaLla, vrat ti bom zavila če se boš tak hvalila, meni stoji na +4 ko pribito in se ne premakne pa da se na glavo postavim zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image Drugače pa si carica da si vprašala Pušenjaka, sedaj sem se tudi jaz pomirila, čeprav mi pediatrinja ni zatežila, sem pa vidla da je nekaj obrvi mrščila in v tisto svojo butasto tabelo bulila. Kot da so otroci po tabelah narejeniuser posted image . Je pa za 5cm zrasel, obseg glavice je narastel in je več kot živahen otrok in močen bolj kot je zanj dobro. In za mami ko jo celo zboksa če mu kaj ne pašeuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem po 1 mesecu prvič v torek dvignila Žana z lupinico in moram priznat da mi je bil zelo težek in da sem čutila bolečino v predelu rane, tudi čišča se je tisti dan spet bolj vlila, čeprav je že kazala na konec. Ampak mi ni preostalo drugega, na prvi pregleda sva morala sama, ker je mož bil v službi. Sedaj pa spet ne mislim nič tako težkega dvigovat vsaj še dva tedna do 6 tednov. Drugače pa ga normalno prenašam okoli in vsa gospodinjska opravila delam. Kdo pa jih bo če ne jazuser posted image

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 889
25.10.2007 11:38:32   
lemavrica
No sej prenašam ga tud jest po stanovanju pa to, pa gospodinjska opravila tudi. Jest sem pospravljala že tisti dan ko sva iz P prišla, ker kar nisem mogla bit pri miru.Najbolj me je zanimalo to z jajčko in user posted image , ker sama sem se danes začela psihično pripravljat kako bom to izvedla. PA dol bo še šlo, za gor me je bolj strah. Ma bom pa pol ure po štengah hodila, lepo počas pa bo šlo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 890
25.10.2007 11:50:12   
Anonimen
GUPPY - uspelo mi je - SUPER IZGLEDA! Zdaj se moramo samo še naučit kako to funkcionira...user posted image

KLARA & ALJAŽ - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za 3 mesece!!!

Midva greva končno ven. Nisva bila od sobote. Ves čas je deževalo ali pršilo,...
Nevem, če sploh vem kako ga naj obleleč. V stanovanju je vedno toplo..

Pogledala sem vse nove albume. - SEPTEMBRSKI DOJENČKI SO NAJLEPŠI DOJENČKI!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 891
25.10.2007 12:09:19   
guppy
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Točno o tem sem danes razmišljala... Čisto vsi so lepi!!!!!!! Punce, moramo organizirat kako srečanje poleti, da se malčki spoznajo in "poženijo" user posted image user posted image

Draga Klara in Aljaž,
vse najboljše za 3. mesec!!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 892
25.10.2007 12:12:51   
Anonimen
Živjo mamice.

Po dolgem času se še jaz oglašam. Imam res malo časa, me Luka 120% okupira user posted image . Pa ljubi je bil na službeni poti in sem šla malo k staršem se pocrkljat. Kako je pasalo!

Sandra: mi je bilo hudo, ko sem prabrala, kaj se vama je zgodilo. Sem res vesela, da se je dobro izteklo.

Dobrodošle vse nove mamice.

Lumpa: jaz bi tudi imela pesmice. Prav niti ene ne znam in mi je grozno zaradi tega. Imam pa cel dan prižgan radio in potem mu pojem po tistem komadu, ki se takrat vrti (kako dobro, da sva sama doma, moj posluh je enak srakinemu user posted image ). Za zvečer, ko ga dajem spat, bi bilo pa super, če bi znala kakšno zapet.

Guppy: odlična ideja. Jaz sem takoj za srečanje, le rada bi se še malo ujela z Lukom. Računam, da nama bo to v enem mesecu končno uspelo. Sedaj je že mnogo bolje kot je bilo, a ne smem hvaliti dneva pred nočjo. Ker ko se pohvalim, dobim naslednji trenutek porcijo slabše varijante. Ti pošljem mail na ZS. Pa lahko bomo šle skupaj v šoping user posted image .

Nana: super in velika hvala za odgovor v zvezi z lulčkom. Tudi jaz ne vlečem z namenom raztegnitve, pač pa le ob umivanju, pa še tedaj blazno nežno, tako da se sprašujem če sploh dobro umijem user posted image .

Sonce78: tudi meni se to dogaja, le da jaz mleko izbrizgavam in mu dajem po flaški, ker je mali že tako pregnan in se noče več dojit. Zakaj bi pa v življenju več delal, če lahko namesto njega mama user posted image . Pa je takšnega karakterja, da hoče takoj vse isti trenutek in to se pač včasih ne zgodi in takrat trmari in hlasta ter se posledično potem davi, ko se mu zaleti. Kupčka še vedno ne znava podreti, je pa res da mu sedaj to nekoliko večkrat rata. Enostavno se mu ne da, ali pa zaspi in takrat ni šans, da bi ga podrl.

Lina31: tudi meni ful kolca, čisto vsak dan večkrat na dan. Takrat mu dam še kaj za popit pa včasih pomaga, včasih pa ne.

Surya: kot bi opisovala najin problem. Pa nič ne pomaga. Probam tudi način po Guppy in Nefretiti, učinek je ničen. Enostavno nama ne gre. Pa se mi zdi, da bi bilo vse lažje, če bi le kupčke podiral.

Srček: jaz pa ne smem na tvoj seznam, ker imam isto težo kot pred nosečnostjo. Sam bom morala pa nekaj ukrenit glede celulita in trebuha!

Hvala za čestitke ob 1. mesecu. Bom ustvarila album, samo da najdem še trenutek časa.

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 893
25.10.2007 12:14:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Točno o tem sem danes razmišljala... Čisto vsi so lepi!!!!!!! Punce, moramo organizirat kako srečanje poleti, da se malčki spoznajo in "poženijo" user posted image user posted image

Prenos misli!

ŽIVALSKI VRT??

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 894
25.10.2007 12:25:07   
sevenka
guppy sem se prijavila v skupino pa mi tole napiše:
Žal ... Vaše članstvov skupino je še v čakalni vrsti. Vrnite se na glavno stran.

Ali moram še kaj počakati, aktivirati?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 895
25.10.2007 12:31:07   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

Draga Klara in Aljaž,
vse najboljše za 3. mesec!!

user posted image

Se strinjam s tem, da bi se dobili na srečanju.

A se vi v tem vremenu kaj sprehajate? JAz že par dni nisem vozičkala..mam kar slab "filing" ker je tako mrzlo..četudi ju ful zavijem v dekice. Mogoče se popoldne okorajžim in gremo spet ven.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 896
25.10.2007 12:31:09   
lemavrica
Guppy super ideja tole s srečanjem.user posted image  user posted image

Cukerček čestitke za 3 mesece Klare in Aljaža user posted image  
user posted image

(odgovor članu sevenka)
Neposredna povezava do sporočila: 897
25.10.2007 12:34:16   
Anonimen
Končno sem ustvarila album. Geslo je sonček.

Neposredna povezava do sporočila: 898
25.10.2007 12:37:04   
CUKRČEK
kako fletkan Luka, Tanja Linauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 899
25.10.2007 12:51:26   
lemavrica
Mi od vikenda nismo šli nič ven, ker je tak vreme. Imam zato kar mal slabo vest. Upam da bova šla jutri kaj.

Sem dodala še nekaj slik v album

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.