Anonimen
|
Živjo mamice. Po dolgem času se še jaz oglašam. Imam res malo časa, me Luka 120% okupira . Pa ljubi je bil na službeni poti in sem šla malo k staršem se pocrkljat. Kako je pasalo! Sandra: mi je bilo hudo, ko sem prabrala, kaj se vama je zgodilo. Sem res vesela, da se je dobro izteklo. Dobrodošle vse nove mamice. Lumpa: jaz bi tudi imela pesmice. Prav niti ene ne znam in mi je grozno zaradi tega. Imam pa cel dan prižgan radio in potem mu pojem po tistem komadu, ki se takrat vrti (kako dobro, da sva sama doma, moj posluh je enak srakinemu ). Za zvečer, ko ga dajem spat, bi bilo pa super, če bi znala kakšno zapet. Guppy: odlična ideja. Jaz sem takoj za srečanje, le rada bi se še malo ujela z Lukom. Računam, da nama bo to v enem mesecu končno uspelo. Sedaj je že mnogo bolje kot je bilo, a ne smem hvaliti dneva pred nočjo. Ker ko se pohvalim, dobim naslednji trenutek porcijo slabše varijante. Ti pošljem mail na ZS. Pa lahko bomo šle skupaj v šoping . Nana: super in velika hvala za odgovor v zvezi z lulčkom. Tudi jaz ne vlečem z namenom raztegnitve, pač pa le ob umivanju, pa še tedaj blazno nežno, tako da se sprašujem če sploh dobro umijem . Sonce78: tudi meni se to dogaja, le da jaz mleko izbrizgavam in mu dajem po flaški, ker je mali že tako pregnan in se noče več dojit. Zakaj bi pa v življenju več delal, če lahko namesto njega mama . Pa je takšnega karakterja, da hoče takoj vse isti trenutek in to se pač včasih ne zgodi in takrat trmari in hlasta ter se posledično potem davi, ko se mu zaleti. Kupčka še vedno ne znava podreti, je pa res da mu sedaj to nekoliko večkrat rata. Enostavno se mu ne da, ali pa zaspi in takrat ni šans, da bi ga podrl. Lina31: tudi meni ful kolca, čisto vsak dan večkrat na dan. Takrat mu dam še kaj za popit pa včasih pomaga, včasih pa ne. Surya: kot bi opisovala najin problem. Pa nič ne pomaga. Probam tudi način po Guppy in Nefretiti, učinek je ničen. Enostavno nama ne gre. Pa se mi zdi, da bi bilo vse lažje, če bi le kupčke podiral. Srček: jaz pa ne smem na tvoj seznam, ker imam isto težo kot pred nosečnostjo. Sam bom morala pa nekaj ukrenit glede celulita in trebuha! Hvala za čestitke ob 1. mesecu. Bom ustvarila album, samo da najdem še trenutek časa.
|