sonce78
|
Hvala punce za lepe besede , kako sem vesela, da vas imam. Jaz sem boljše, vsaj vročine ni več, iz nosa manj curlja, uho bo kmalu boljše. Mi je Vasja podaril mirnejšo noč od prejšnjih, sva se dojila "samo" ob 24h, 3h, 5h, 8h ..... v primerjavi s prejšnjimi nočmi sem se super naspala, verjetno ga je uspaval Lekadol, ki sem ga vzela pred spanjem. Vasja je tudi boljše, kašlja skoraj ne več (ko sem to napislala je zakašljal ) , driske ima še malo. Striktno sem vse igrače dala na levo in upam, da bo z vajo in trudom asimetričnost izginila. Glede alergije pa ne vem kaj narediti, P je bila bolj redkobesedna, mogoče bom dobila kaj več informacij na posvetovalnici, ki jo ima 18.1. Sem pa razmišljala o bioresonanci v Rogaški Slatini. A ima katera izkušnje? IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica Koncentracija je pri meni na 0. Pa opažam tudi da včasih kar ne vem kero besedo uporabit oz. kar pozabim kako besedo . Počas bom začela križanke reševat da se mi spet možgani mal zbudijo, da se pol lahko začnem učit. Kot da pišem jaz ...... uh, ste me potolažile, sem že mislila, da sem postala butasta . Meni se isto dogaja, včasih se preprosto ne morem spomniti določene besede (pa nič kaj komplicirane). Po moje vpliva tudi to, ker imamo možgane na off (nič službe, študija, ...).