Anonimen -> RE: septembrke 2007 (30.12.2007 21:41:33)
|
Živjo mamice in sončki Septembrčki. Naj vam še jaz po dolgem času zaželim lepe prihajajoče praznične dni v družbi vaših sončkov in dragijev. Najprej moram povedati, da je tudi Luka zelo siten in zdaj sem vedno bolj prepričana, da bodo zobki razlog. Sem že prej sumila, vendar jaz koza nisem šla po gel za dlesni. Revček mi že nekaj dni ne more jest, že nekaj časa pa se obilno slini, drgne po spodnji čeljusti in paše mu, če mu jo jaz masiram, spodaj levo ima napeto dlesen.... In ja, Helena in jst86 vaju popolnoma razumem. Pa meni se tudi zdi, da otrok, ki je izključno dojen tudi potrebuje drugo tekočino in ne vidim nič slabega v tem, da poleg maminega mleka dobi še drugo tekočino (vodo ali čaj). Pediatri sicer res zagovarjajo, da kao ne rabi nič. Je pa dejstvo, da so oni tisti, ki doktrino spreminjajo vsake pol leta. Saj se še za široko povijanje ne morejo zmenit. Luka je sedaj izključno na adaptiranem mleko in je bistveno bolj žejen, sem pa mu čaj ponujala že takrat, ko sem samo dojila (zaradi krčev - za prebavila). Včasih ni nič popil, včasih pa veliko. Je že sam povedal (pokazal), če je rabil še kaj zraven. Sedaj poskušam miškota navadit, da sam zaspi, ker mi je prej zaspal samo v naročju. Pa ponoči se je spet začel zbujati, ko mi je prej lepo spal od 20.00- 2.00 in nato potegnil še do 6.00, ko se je popolnoma zbudil. Mislim, da so razlog res zobki, ker preo dneva nič ne je in želi nadoknadit ponoči. No, krče smo prebrodli, zdaj pa se ubadamo z zobki. Moj sonček definitivno odrašča.
|
|
|
|