Anonimen -> RE: septembrke 2007 (28.12.2007 10:52:35)
|
Daaaan! Helena: čestitke!!!!! Spet nič nisem brala za nazaj. Včeraj smo cel dan po MB skakali. Smo peljali mamo na pregled pljuč. Lansko leto so ji ugotovili metastaze na pljučih. In skupaj smo se odločili, da operacija ni smiselna. Torej živimo stalno v strahu, kdaj bomo izgubili tudi mamo. 3 tedne nazaj je začela grozno kašljati. Bolela so jo pljuča in splošno se je slabo počutila. Od takrat ni bilo nič bolje, včeraj zjutraj pa je začela iz pljuč izkašljevati kri. Meni se je skoraj podrl svet. Smo že bili pripravljeni, da izvemo najhujše (če to sploh še obstaja). In smo šli v bolnico, da so jo malo preslikali. Mi trije (možek, Nežika in jaz) smo sicer vozičkali po Citiju. Hvalabogu so odkrili, da ni nič napredovalo in da ji je morala počit ena žilica v pljučih od kašljanja. Skratka.....ni napredovanja, ni pljučnica,.....virus, ki pa ji je prišel kar do živega. HVALABOGU. Ne predstavljam si, kako bo, ko bom izgubila še njo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Nežika ne kašlja več, ponoči pa mi že tri dni na 1 uro malo pojoka in hoče, da bi jo dojila. Potem potegne 2x in zaspi. Jaz pa ne......torej sem čisto neprespana. Ah......bo že. Sem se morala malo potožit.....
|
|
|
|