|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007
25.12.2007 19:24:13   
guppy
LINA, ra smo imeli samo enkrat, naslednjič bo v januarju. Če nam bodo kaj konkretnega pokazali, ti sporočim.

Naty, en objem za vašo družino!

bonci, lepo se pozdravi pa kaj počvekaj z nami!

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
25.12.2007 20:55:52   
Anonimen
Pozdravljene,

samo na hitro.
Jure ima danes še 37,9. Najhuje je za nami. Včeraj je kljub vsemu bil zelo lep večer, čeprav sem bila jaz cel dan v depesiji. Kako sta pa Žana in Jure ob treh ponoči našla darila pod smrekico, pa vam obširno napišem jutri.
Še moji trije:

user posted image

Moj oče je bil včeraj na spirometriji. Jaz sicer vem kako to izgleda, ker ima Žana astmo. Prvo je rekel, da ni mogel pihat, da je nekaj vdihoval,..... (ampak čisto njemu podobno, da nič ne vpraša) in da mu je potem dala sivo pumpico (jaz domnevam, da Berudual) in da je naenkrat lahko zadihal. Izvide dobi po pošti, v soboto pa gre spet v bolnico, k našemu znancu.

PBJ - nima še srčnega vzpodbujevalnika. Bomo videli kaj nam bo Milan povedal v soboto.

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4477
25.12.2007 21:25:24   
PBJ
NAty, tudi vi se čim prej pozdravite.

Ma saj zdaj je mnogo otrok bolnih. Jure je danes imel 37,7 , vendar je zaenkrat še živahen in ne kaže slabo. Upam, da bo kratka viroza.

Danes sem šla h dežurnemu, čeprav sem si zjutraj rekla, da ne bom šla (mož me je pregovoril). Spala nisem skoraj nič, ker ko ležem nabija v prstu, boli, sigurno dvakrat bolj, kot takrat ko hodim ali sedimuser posted image ...
Zdravnik mi je stiskal prst, da bi ognojek spravil ven, jaz sem pa mižala in globoko dihala, kot med popadki - ampak mu ni ratalo. Je rekel,da če dobim vročino, moram takoj nazaj, da mi prerežejo in sčistijo. Drugače pa moram na kontrolo čez dva dni, da dobim napotnico za rezanje, ker drugače se to non stop ponavlja.
Zdaj si moram delati kamilične kopeli in jod vezati gor. Juretu pa je zvečer še uspelo stopiti na ta moj palec in zdaj je šele lepe rdeče barveuser posted image .
Pri dežurnem pa prava gneča, tako da me je kar minilo...
Nefretiti, jaz imam to prvič... se mi zdi, da smo po porodu še bolj izpostavljene raznim boleznim....da o zobeh ne govorim....
Vidim, da si danes dobila M...a še polno dojiš,ali ji dajaš tudi čaj?...jaz se vsakemu dnevu zahvaljujem, da je še nimam...

Duska, tvoja dva starejša sta si zelo podobnauser posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
25.12.2007 21:36:34   
nana 27
Duska, držim pesti, da boste v soboto izvedeli kaj bolj optimističnega user posted image  Žana je kar za glavo večja od Jureta user posted image  pa le malc eveč kot leto razlike. Naty, veliko zdravja tebi in družinici pa čim prej se pozdravite user posted image user posted image user posted image  Guppy, danes berem, da tvoj Marko kriči..proti večeru pa je začela cviliti naša Maja. Pa tako fajn se ji zdi, da se jo še zdajle sliši iz njene posteljice.  Popoldne smo preživeli v super družbi pri tašči. Miha se je z bratrancem tako zdivjal, da sploh ni bil lačen pa še tisto kar je v usta tiščal, mu je kuža hotel pojest. Tri urice so kar prehitro minile pa je kar pasalo, ker me ni ves čas iskal za igro. Mamice z dvema otrokoma ali več bodo vedele o čem govorim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
25.12.2007 21:40:05   
nana 27
PBJ, tole z nohti je prav smotano. Se pa dogaja ravno po porodih. Pa imaš vsaj kaj proti bolečinam, kar lahko jemlješ med dojenjem? Kljuvanje je najhujše...sploh ponoči user posted image  ko se telo umiri.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
25.12.2007 21:47:08   
aljab
Živijo punce!

Upam, da ste lepo preživele dan,...še naprej vam želim mirne praznike!

Guppy kot bi o moji poslušala...danes se je zbudila ob 5.30 in začela s svojimi auuuuuu. Ma plišasto kravico v posteljici in tudi zvečer sem jo že slišala kako se pogovarja z njo.

PBJ in Nefretiti jaz mam enake težave,...v nosečnosti in sedaj, prej pa nikoli. Trenutno  prstanec, ampak sm pa imela tud že skoraj vse vnete. Obup! Ampak palec je pa res smotano, sploh če se že gnoj nabere.

Helenav vem kako se počutiš...meni je 14 dni delalo slabo ob večerih in na koncu sm bla že čisto živčna in naredila test...ne morem verjet kolk sem bla vesela le ene črtice. user posted image user posted image Upam, da se tud tebi dobro izide!

Drugače se je pa moja princeska navadila izsiljevat z jokom...do sedaj sploh ni jokala, sedaj pa se začne dret ko jo odložimuser posted image . Ko pa je igrače ne ubogajo (nogice pajkcov iz "septemberskega klobčiča" user posted image nočejo v usta) pa postane čisto rdeča od fote.
Ko pa je naga na previjalki se odriva z nogami od podlage in pomika navzgor... Sm morala tud jaz mal pohvalit mojo pikico, ker sem vsak dan bolj nora nanjo!

Vse, ki imate bolane sončke, upam, da bo kmalu bolje!user posted image user posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
26.12.2007 0:15:06   
nena80
user posted image SREČA...,se ne bo nikoli razkrila očem,
a vendar nas v vsaki še tako drobni stvari tiho spremlja,
če stopamo po poti upanja na dobro in lepo.
Naj bodo prazniki blagoslovljeni z ljubeznijo in mirom.

Malo poznouser posted image , vendar iz srca želim vsem septemberkam in našim sončkom vse lepo, veliko sreče in zdravja in seveda veliko prespanih noči!!!user posted image

Vsem malčkom, ki so bupani, naj čimprej ozdravijo!! Naš je danes veliko bolje, vsaj diha normalno čez nosuser posted image

Meni se tudi pri nohtih na nogah skoz nekaj vnema, sem pa mislila, da je res od čevljev, pa vidim da nimam samo jaz teh težavuser posted image , pa se mi to prej tudi ni delalouser posted image

helena, naj se zgodi, kot si res sama najbolj želiš...

Duška user posted image  za očeta..., pa luškana družinica, imaš res tri lepe sončkeuser posted image ...

...zdaj grem pa malo nazaj brat, nisem ravno na tekočemuser posted image  razen zadnje dva straniuser posted image

Pozdravček vsem in nočko

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
26.12.2007 4:31:07   
ana b
Dobro jutro!user posted image user posted image
Moj otrok se je odločil, da ne bo več spal in je očitno edini, ki še ne spi, ampak res ne spi. Ne spi podnevi, ne spi ponoči, moje roke so nekje pri kolenih,... Zdi se, da smo probali že vse pa nič ne pomaga. Kar pa je najhuje, vedno slabše je. Zadnja 2 dni pa katastrofa. Dojiva se vsaki 2 uri podnevi in ponoči, pa imam mleka dovolj. Nosek ima nekoliko poln, pa ni videti, da bi ga to motilo. Sedaj leži zraven mene na kavču in veselo brca, pa tlači prste v usta in se pogovarja na ves glas. Upam, da se kmalu zmatra, ker jaz sem že tak čisto hin, pa še vožnja me čaka zjutraj.
Ah sem se mogla malo spihat, če pa ima katera kakšen nasvet za nas, se ga pa ne bomo branili.

In sedaj me gleda in se smeji z nasmehom od ušes do ušes, ampak dragi moj user posted image , mama bi to sedaj z največjim veseljem zamenjala za 3 ure spanja v kosu. In seveda, ko zaspi dojenček, se bo zbudila tavečji user posted image .

Lepo se imejte in čimveč prspanih noči.

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
26.12.2007 4:34:38   
ana b
Helenav bravo za Klaro user posted image user posted image user posted image  in čudežni urok user posted image  je............
Hitro povej jaz bi tudi.

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
26.12.2007 7:06:27   
Anonimen
Jutro!

anab.....že spiš?
Tudi midve sv zgodnji. Pa tudi babica še ni vstala, da bi lahko šli na kavo user posted image . Se mi zdi, da kava ni tako dobra, če jo pijem sama. Ateja pa vedno pustiva spat do 8h.

PBJ: joj, upam da se ti bo pozdravilo čim prej. Jaz si včasih kar  igllo prebodem in sama zoperiram, včasih pa se mi kar posuši in potem izpraskam ven----> to traja fuul dolgo.
Dodajam pa ne kaj dosti.....bolj ne kot ja. Zlasti sedaj po cepljenju in ob prehladu sem jo res fuul dojila.

Aljab: a ti tudi......očitno je res postnosečniški ta vrag. Pa boli ko user posted image ne? Se bomo enkrat dobile? Še mogoče pred novim leton ali po?

Duška: držite se!

Nežika je včeraj inhalirala in imela toplo pleničko na prsih. Pa se mi zdi, da ji je kar  poagalo. Sedaj že izkašljuje.

Mene pa tko firbec matra kako je s Heleno........

user posted image  Koliko vas še NI naedilo testa po porodu?
Jaz sem ga že....k sreči je bila samo 1.

(odgovor članu ana b)
  Neposredna povezava do sporočila: 4485
26.12.2007 9:37:56   
helenav
Nefretiti  danes je drugi dan ko zamujauser posted image user posted image ..Jutri bom šla kupit ni kaj....ampak če bi res kaj bilouser posted image user posted image user posted image user posted image joooojjjj..za Klaro sva tako rekoč tudi cel dan prebila v pojstli po več mesecev...noge v luftu da se prime..in podobne fore.....zdej pa s to sušo od Sahare..ko nama uspe enkrat v dveh tednih in še to takooo na brzino..vedno zasščitena..no le enkrat brez..ampak sva takooo pazlaaaa..da je bil ta Sxx takoooo brezvezen in da zaradi tega enega, slabega Sxx-a bom drugič noseča?????????? ma neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

ana b  recept??? Ma ga ni....je kar naenkrat preklopla..no razen to nočč....jaz sem jedla pujska..pa ga očitno ne bi smela...je imela krče.....drugače pa jo ob 6h kar odložim nazaj v pojstlo in upam, da bo potegnila vsaj še eno urco...pa ponavadi jo...

Bomo pa sedaj jo iz koška dali v pojstlo..bomo vidli, če jo to ne bo zmotlo.....

evo se prebuja....grem jo zrihtat in na sonček in kavico.......

Punce..a je možno da en odojček naredi takoo zelo močne krče....pa sem jedla že pršut..večkrat.....no skoraj vse že jem..razen surove zelenjave in stročnic....ker včeraj je eno uro takooo tulila..ko seje pa pokakala je bilo vsega konec....??????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
26.12.2007 9:44:44   
Anonimen
Helena: torej držimo pesti za eno črtico......se bomo čez dve leti spet matrali za dve user posted image

Po moje ni kriv pujsek. Jaz jem vse, čisto vse. Tudi orehovo potico. Edino jagod ne....ker jih ni. Jagodni jogurt pa raje ne, ker ga tudi preveč ne maram.

Po moje jo je zmotila samo motnja v rutini. Nežika je bila včeraj super pridna, zvečer pa je bila user posted image za vse nazaj.

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 4487
26.12.2007 9:59:29   
LINA31
Dobro jutro,

anab...upam, da boste kamlu začeli spat. Če se spomniš je bilo pri nas isto. Pa še zdaj ni idealno. Sem pa ugotovila, da moram vstrajat, da zaspi pred deveto, drugače je jajc. Jaz ga full nosim in ššššš delam zraven. Če se full dere ga pristavim na dojko, ni hudič, da bo zaspal. Ponoči, ko pa se jeva, pa enako prakticiram ali pa ga leže probam podojit, da vmes zaspi. user posted image

helenav...za odojka nevem. Ampak jaz sem jedla orehovo potico (en kos) in je bil joj. Pa tolk je bla dobra, samo je res Žanu škodovala, tako da jo zdaj le gledam.user posted image user posted image

nefretiti...jaz še testa nisem delalauser posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
26.12.2007 10:05:21   
Pikica pokica
Jaz tokrat še nisem delala testa user posted image . Pa vedno user posted image brez zaščite ( pač metoda pazi user posted image   user posted image  user posted image ), ker se še vedno nisem spravila po mireno. Me je strah user posted image .

Helenav, če si imela po porodu le eno user posted image , potem je skoraj sigurno to razlog, da je še nisi dobila. Jaz po prvem porodu skoraj pol leta po ponovni user posted image  nisem imela redne. Enkrat je bila na mesec in pol, drugič na 3 tedne...Tako da si po moje lahko brez skrbi. Sicer je pa jutri delovni dan in brž po test, da boš v miru pričakala novo leto user posted image .

Vse, ki imate bolne sončke - UPAM, DA SE ČIM PREJ POZDRAVIJO IN DA JIM NOVO LETO PRINESE ZVRHAN KOŠ ZDRAVJA user posted image .

Tudi pri nas je bila na pohodu neka viroza, ampak smo se ekspresno  pozdravili. ( na srečo se ni dotaknila najmlajše članice, le ostali trije smo en dan preživeli z vročino).

Za konec pa naj še jaz malo pohvalim mojo Zojo. Je zelo pridna  - ujela je ritem hranjenja in spanja, zaspi brez tresenja in nosenja po rokah, veliko se smeji in čeblja (  obvezno ob 6h zjutraj, ko je 1. runda spanja za njo), še vedno prespi celo noč...je pravi dobrovoljček in zato jo imam tako zelo rada user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
26.12.2007 10:31:18   
jst86
mi smo spali do 8.30!!!user posted image sicer je moral ponoči priti k nama spat,ampak vseeno.ne vem kako ga bom odvadla tega.

naty upam da se čim prej pozdravite!

pikica pokica glede mirene te nima bit česa strah.večina punc sploh ne čuti vstavitve.mene je mal bolelo,ampak sem si rekla da huje od poroda ne more bituser posted image .

anab vidva sta pa res bila zgodnja.no upam da zdej počivata!

user posted image kje boste za novo leto? mi bomo verjetno doma.jst bi ful rada šla kam,ampak letos to pač ne bo šlo.mogoče k moji stari mami.

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
26.12.2007 10:32:18   
lumpa6
Koliko vas še NI naedilo testa po porodu?
Jaz sem ga že....k sreči je bila samo 1.

jaz sem brez skrbi da bi bila noseča, saj ne sexava, odkar se je mali rodiu še nisvauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
26.12.2007 10:32:59   
nena80
Dobro jutro!

Punce, kaj pravite na avtosedež, ki je danes v akciji na spletu BC-ja

http://b2c.baby-center.si/Article.asp?ArticleID=169488

razmišljam, da bi ga kar naročila, pa ne vem, če je ok. Ima katera kaj več izkušenjuser posted image  z avtosedeži.

no se je user posted image  že zbudil...šibam

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
26.12.2007 10:35:08   
lumpa6

kje boste za novo leto? mi bomo verjetno doma.jst bi ful rada šla kam,ampak letos to pač ne bo šlo.mogoče k moji stari mami.

pri sosedih, prejšnja leta smo bili pri nas tako da letos pa pri njih, doma bo pa mali spau

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
26.12.2007 10:39:26   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: nena80

Dobro jutro!

Punce, kaj pravite na avtosedež, ki je danes v akciji na spletu BC-ja

http://b2c.baby-center.si/Article.asp?ArticleID=169488

razmišljam, da bi ga kar naročila, pa ne vem, če je ok. Ima katera kaj več izkušenjuser posted image  z avtosedeži.

no se je user posted image  že zbudil...šibam

men se zdi ok

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
26.12.2007 10:40:02   
guppy
o avtosedežih še nimam pojma.

testa še nisem delala, glede na moje neredne M pred nosečnostjo, me ne gane če zamudi.... da ne bom čez pol leta presenečena user posted image

bolnim mamicam, atijem in otročkom vse naj naj, duska ti se tudi drzi user posted image

...sem se pa ravno včeraj spomnila, da sva doma povedala za novo leto, da sva noseča, nisva pa še vedela, da bova imela dvojčke. Staršem sva povedala tako (ja, res je bilo zgodaj!!!), da sva kupila knjigo "Hura, vnučke imam" in ju pustila, da sama ugotovita, kaj to pomeni. Oče je najprej rekel "aaa, knjiga, zihr je o tem, da si moram psa kupit" (ves čas je govoril, da če ne bo imel vnukov, bo imel pa psa user posted image ), mami je pa potem, ko je videla naslov delala samo "aaaaa? aaaaaaaa? aaaaaaaaaa?"
user posted image user posted image user posted image
Midva sva se skor poscala, ker jima je bilo skoraj dobesedno treba povedat, da sem noseča, še dobro, da je mož vse dokumentiral na video kamero, hehehehehe.

Ahhh, spomini!

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
26.12.2007 10:46:42   
jst86
še eno user posted image imam:zakaj user posted image  ne smejo glutena?Leon je za božička od tet dobil polno kašic,pa na vsaki piše če vsebuje gluten ali ne.jst pa itak morm za vse vedeti zakajuser posted image .
midva bova namreč začela z GH pri 4 mesecih,mi je P rekla naj začnem.verjetno ker je velik in močan.bo še kera začela tako zgodaj?

user posted image na koliko časa jejo vaši user posted image ? moj velikokrat čez dan potegne kar po 4,5 ure,včasih tudi več.pa je buden.če mu dam flašo je jok.ne vem a je to ok?po moje bi jedel če bi bil lačenuser posted image .poje pa od 90-180 ml.

nena men se zdi ok,sem jst tud tega gladala.kolikor sem zasledila naj bi bil v redu.

guppy lepo se je spomnit za nazaj.pri meni pa je mami ful smešno reagirala,ker sva mlada in nosečnost "ni bila načrtovana"-mislim da sva oba vedla da če se 3 mesece non stop user posted image  brez zaščite,da lahko zanosim.čeprov je pa rekla da je slutila da bom slej ko prej zanosila,ker sem se čist drugače začela obnašat.rekla mi je naj ostanem v sobi,da ona v miru enga pokadi,da atiju bo pa rajš ona povedalauser posted image .

< Sporočilo je popravil jst86 -- 26.12.2007 10:47:47 >

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
26.12.2007 11:47:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jst86

še eno user posted image imam:zakaj user posted image  ne smejo glutena?Leon je za božička od tet dobil polno kašic,pa na vsaki piše če vsebuje gluten ali ne.jst pa itak morm za vse vedeti zakajuser posted image ..

to je za tiste božčke, ki so alergični na gluten - bolezen je bolezen presnove in se imenuje celijakija. gluten je pa v vseh žiaricah, razen v rižu se mi zdiin še nečem. **** skratka.

Kot se spomnim je treba dodajat najprej žitarice, ki jih lažje presnavljamo - riž, krompir, soja,  točno zaradi tega, ker dojenček še težko prebavlja gluten.

eto, malo po kmečko razloženo, pa bo vseeno ok, ne?

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 4497
26.12.2007 13:16:37   
nana 27
Nena80, jaz sem se pa zgrozila, ko sem videla normalno ceno avtosedeža user posted image  Sem že pozabila, da so tako dragiuser posted image  Drugače pa sem slišala, da so OK pa nekaj do težavic z zapenjanjem. Najbolje, da greš v trgovino in tam preveriš, kakšen je. Je pa ta znamka med zelo kvalitetnimi, ampak cena mi pa še kar ne gre iz glave. Jst86, mi bomo doma user posted image  Upam, da ne bo preveč pokalo. Glede glutena ti je misska super napisala user posted image  Pri nas so razmiki med hranjenji nekje od 3 do 4 ure.  Nefretiti, super, da se Nežiki vrača zdravje. Tudi jaz sem med tistimi, ki še nismo kupovale testov. Pikica pokica, boste šli na Kanarske ali ne? Bi še malo sončka za nas ujela user posted image  Ana b, upam, da si uspela kaj odspat, čeprav je ob dveh zelo težko. Jaz čez dan ne hodim spat, ker mi tista urica naredi več slabega kot dobrega in sem potem še bolj zaspana.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
26.12.2007 13:43:01   
jst86
misska hvala!user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
26.12.2007 13:55:04   
ašun
IZVIRNO SPOROČILO: PBJ

Jaz bom pa jutri verjetno šla h dežurnemu, ker se mi je vnelo na palcu ob nohtu, čeprav ni videti, da bi mi rasel v kožo.
Včeraj me je začelo rahlo boleti. Pa si pogledam in sem imela ob nohtu krasto. Čez noč je kar fino bolelo. Danes pa vedno bolj, tako da že težko hodim. Pa ves čas mi ven teče in prst je že kar otekel.

Jaz imam isti problem. Vsi prsti so se mi že vneli. Najbolj bolijo pa palci. Pa tudi meni ne raste noht v kožo. Tako kot zanohtnica je. Pa si čistim z alkoholom in zdravim z bivacinom. Pa je kakšen dan bolje potem pa ista pesem dalje. Če boste odkrile kakšno zdravilo prosim sporočiteuser posted image

Lepe praznike in uspešno 2008!

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?