nana 27 -> RE: septembrke 2007 (17.12.2007 19:26:37)
|
Sandra, veliko odgovorov je v stilu "delaj po občutku", ker ti najbolj poznaš Eneja. Kdaj jih boste dali iz košeka v športni del(ali kako se pač temu reče):Čez dva meseca. Ko začne zobek rasti, kolko časa rabi, da ven pogleda? Lahko mesec ali več..misliš, da bo pogledal ven vsak čas, ampak ni nujno. Ko pride ven, sploh ni nujno, da je otrok kaj bolj siten. Kopate malčke vsak večer? 1x do 2x na teden. Bi jo večkrat, pa mi časovno ne znese. Kaj je možno, da je to vzrok??? Je možno, da dlje spi..bolj zato, ker otrok poveže kopanje z vsakdanjo rutino. Zanj je kopanje znak, da je konec dneva. Koliko mesecev je potrebno vodo prekuhavat? Jaz jo bom še vsaj dva meseca prekuhavala. Tiste ki polno dojite:imate še kdaj tako trde joške, da vas boli? Ne morem dat odgovora, ker proti večeru dodajam. Tiste, ki polno dojite: kdaj boste začele z GH (mene tako mika, da bi mu probala kej dat, ker me tako gleda ko jem...) ampak vseeno mislim, da bom začela čez 2 meseca Ne dojim polno. Gosto hrano (kakšno žličko prilagojene mlečne kašice) pa bom začela oz. poskusila dodajat po dopolnjenem 5. mesecu. To pa zato, ker že vidim, da se zanima za hrano in ker nadpovprečno pridobiva na teži, kar pomeni, da ji mleko kmalu ne bo več dovolj. Pri Mihu sem recimo najprej poskusila z dvema žličkama kašice, narejene na adaptiranem mleku in tako en teden. Nato sem po žlički dala stisnjen jabolčni sokec, nato korenčkov..in to je kar trajalo. Šele nekje okrog sedmega meseca sem mu začela dajat zelenjavo, jogurte in skutke..pri nekje devetih mesecih je jedel kot midva z možem (manj slane in začinjene obroke), vendar brez beljaka, kravjega mleka in drugih hujših alergenov (orehov, gob, citrusov, paradižnika, med...). Tiste, ki polno dojite: ali pazite na hrano? s tem mislim, če jeste tudi kdaj kej "nezdravega" kot je na primer ocvrt pomfri.....ali jeste še vedno samo zdravo hrano? Jaz ne kompliciram več in jem vse. Tianna, TOLO obročki...glej pod odsek Education ali pa Baby. Jaz sem jih dobila za darilo, in sicer jih je bilo v kompletu šest. Najprej jih prijemajo, nato pa grizejo, ker imajo relifne črtice gor.
|
|
|
|