december06 -> RE: septembrke 2007 (7.12.2007 22:02:09)
|
srečanja, jaz bi se pridružila, pa je tudi meni zaenkrat malo daleč Ljubljana, da bi prišla sama z malčkom. Če pa se bo srečanje ponovilo spomladi, ko bodo naši otročki že večji in me bolj samozavestne, pa bi se vam pridružila. Sicer pa se lepo imejte naslednji teden. obisk posvetovalnice, bili smo dvakrat in je obakrat bil mož zraven, imamo jo pa tudi drug teden, ko bo tudi cepljen, pa nevem, če bo lahko prišel moj zraven. Upam, da bo lahko, saj je tudi mene malo strah kakšen reakcije. Upajmo na najbolje. spanje, trenutno smo na "odvajanju od rok", torej da bi lahko še kako drugače zaspal kot na rokah. Zdaj smo že tako daleč, da ko zaspi na rokah in se, seveda, zbudi, ko ga položim v posteljo, da ga celo uspem pomirit in sam zaspi. Danes prvič. Probujem tako, da ga pestujem z dekico in ga z njo položim v posteljo, da mu je toplo, probujem z božanjem po glavci, sedaj sem mu dala še enga kužeka, da bi lažje zaspal. Mi ga je tako hudo poslušat, ko se joče, ga kar ne morem pustit, da bo nehal ali se naveličal in zaspal. Saj mi ga ni težko nosit po rokah, saj kar hitro zaspi in ponavadi tudi spi ko ga odložim, kdaj pa tudi ne, samo en malo sem se že navelčala tega in se zavedam, da tako ne bo šlo v nedogled. Čeprav pravijo, da tako majhnih otrok še ne moreš razvadit, se že mali vrageci zavedajo, kdaj jim je fajn.
|
|
|
|