Anonimen -> RE: septembrke 2007 (6.12.2007 10:32:39)
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 če pa bo šlo tako naprej, pa sem študirala, da (ko se na 200. strani zaklene forum), bom js na novo odprla septembrke in se mi pridružijo une, katere želijo (in katere ne mislijo bit fouš in žal otročje), druge pa nej odprejo septembrke2 ali kakorkoli pač...tako bomo skupi samo une, ki nismo otročje, da bi se kregale med sabo in smetale temo! ker me moti, da se ne javljajo več une, katere js pogrešam! in zakaj se ne javljajo-zarad unga zadnjič! če se kera strinja? tako ne bo nobena mogla napisat, da se kera hvali ali pretirava, ker enostavno že tuki piše v "navodilih" da je to prepovedano! in tako se nam bojo pridružile spet tiste, ki so nas žal zapustile! Draga Sandra! Tole, kar bom napisala, je namenjeno SAMO TEBI in nobeni drugi septembrki. Jaz osebno, sem se nehala že dvakrat oglašat na našem forumu samo zaradi tebe in tvojih neštetih postov. Sodu pa je izbil dno tvoj citiran post. Mislim, Sandra, draga septembrka, kdo si ti, da boš NAŠ skupen forum, ki ga imamo že skoraj eno leto, delila na dva dela? In to samo zato, ker pač tebi osebno ne pašemo nekatere, ki s teboj dnevno ne komuniciramo prek foruma in te hvalimo? Pa ljuba duša, a si ti pomislila, da ta forum ni tvoja last? In da ne moreš večine septembrk, kar preprosto označit, da smo nevoščljive in otročje - mimogrede, večina nas je krepko starejših od tebe in smo daleč od tega, da bi bile otročje, še manj pa nevoščljive - sicer pa sploh ne vem, zakaj bi ti bile nevoščljive?! Konec konecv, zakaj se pa ti ne umakneš s foruma, če te me, ki se - mimogrede - sploh ne oglašamo več - tako zelo motimo? Mislim, da čvekanje z septembrkami, ki se ne oglašajo več in bi ti rada z njimi klepetala, sodi na MSN, Skype itd. - kot sem že predlagla nekaj 10 strani nazaj. Popolnoma se strinjam s Tanjo Lino, Helenov, Srčkom in Rožico. To, kar je nastalo iz nadvse prijetnega foruma, je res žalostno. Sedaj sem povedala svoje. Če boš razumela - prav. Če ne boš - tudi prav. In če bom spet izpadla kot največja tečnoba na septembrkah, pač bom. Tako. Sedaj se pa vse septembrke odločite kako in kaj naprej. Pa lep zimski dan želim VSEM SEPTEMBRKAM in uživajte s svojimi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image].
|
|
|
|