december06 -> RE: septembrke 2007 (4.12.2007 22:02:43)
|
Hojla punce. Se malo oglasim. Naš sonček že spi. Imeli smo precej napete dneve. So se že začele fešte. Veseli december je tu. Pa da se nebi spomnila prejšnjega decembra, kako je bil pester, no zato pa varvamo sedaj. Sicer smo planirali, vendar si nisem mislila, da bo to šlo tako hiter. Smo pa bili zeloooooo veseli. Torej, naj povem, da imamo od danes naprej še ta drugo babico v penziji, tako da ne bomo imeli problemov z varstvom. Pravijo, da je fajn, če imaš mlad otroke, jaz pa pravim, da če si malo manj mlad pa so babice že v penziji in ni problema z varstvom. Morem pa res potrkat, tok-tok, da imamo dobre odnose. Že razmišljam, da bi v soboto z možem šla na en koncert in bi dali miška v varstvo, pa se mi kar srce trga. Ne vem kako bo to šlo. Star bo pa ravno tri mesece. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley25.gif[/image] Kdaj ste pa ve dale v varstvo otročke za celo noč ali še ne razmišljate o tem? Carmy te zelo razumem kako je hudo, tole s težo. Naš je bil že tetji dan, še v bolnici, na infuziji, ker je bil dehidriran, ker je premalo popil. Pri mesecu dni na sistematskem tudi ni imel dovolj teže, po mnenju pediatrjinje, in smo imeli kontrolo po mesecu in pol. Pa je blo. Se mi je zdelo, da je premalo popil, sva se dojila, sem mu dodajala, si nato še črpala mleko, ker sem vedla, da ni povlekel vsega (zaspanček) in vseeno dobila mastitis. Tako, da sva od drugega meseca izključno na adaptiranem mleku. Če smo ga silili, da je preveč popil, je bruhal. Čez par dni bo star 3 mesece in je samo parkrat do sedaj popil naenkrat 150 ml, pa še to če 4 ure ni jedel. Sedaj popije povprečno 90- 120 ml na 3 - 4 ure. Torej na dan 7 obrokov. Vem pa ne, če je to dovolj. Imamo naslednji teden sistematskega. Vendar menim, da se lepo redi in raste, saj so mu že nekatere cotke 62 premajhne. Ja, tudi jaz se sprašujem, kam rastejo. Vendar to, koliko spijejo ni merilo, saj je pomembna tudi teža ne le starost. Naš je težek njbrž nekaj čez 6 kg. Carmy, mislim, da je tudi vaš sonček vredu in zdrav. Pač otroci so različni in različno rastejo in se redijo. Kmalu jim bomo morali pa omejevati hrano, ker bodo predebeli. Lahko pa tudi, da so ga pri prejšnjem merjenu zmerili preveč, tako kot so našega očitno tudi ob rojstvu, saj je v enemu mesecu zrasel samo za 0,5 cm? Upam in želim vam, da je vse o.k.
|
|
|
|