Anonimen -> RE: septembrke 2007 (1.12.2007 17:46:50)
|
Lep pozdrav vsem! Da se vam malo javim po dolgem času, mi je srček napisala, da ste spraševale po meni..no jaz imam bolj malo časa, je naša tamala kar živahna, bolj malo spi podnevi. So se pa začeli krči končno umirjat, danes je stara točno 12 tednov in je (upajmo) konec teh krčkov. Kapljice so mi še ostale, ampak mi je tale Lefaxin res prišel prav, da bolje ne bi mogel. Počasi se bomo tudi naučili kaj pomeni otrokov jok..torej kdaj je utrujena, lačna, ji je vroče, žejna...saj biti starš res ni tako enostavno, dokler nimaš svojega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. Sicer pa jo še vedno polno dojim, čaja skorajda noče. Drugače pa ni nič kaj novega pri nas. Ne morem pa verjet, da naši dojenčki tako hitro rastejo, sama vidim, da mi bo počasi zmanjkalo oblačilc, saj ji je že vse skoraj premalo, je ful dolga, tako kot ati pa mami. Tako, da imamo že kar ene cotike 68 št., saj je 62 že kar prerasla. Čez 10 dni imamo pregled tako, da bomo vidli kako napreduje...ni pa videt, da bi ji slabo šlo, ker raste kot gobica. No, lepo se imejte pa se javim še kaj, če bo kdaj kaj časa.
|
|
|
|