guppy -> RE: septembrke 2007 (24.11.2007 21:02:17)
|
tianna, jaz sem danes naredila identično kot sandra, torej vlivanje ampule Nivea s fiziološko v eno nosnico, obrat na trebuh... in ven steče tok sluzi, da ne moreš verjet. Na nos, na usta. Malo je hudo, ker otroček ni ravno zadovoljen, ko to počneš, ampak ti povem, da v sekundi, ko smo nehali pucat nos, se je Maja na ves glas smejala in nič več ni bilo sluzi!! Če te je strah joka, bse potolaži z linkom, ki sem ga pripela par postov nazaj. sandra, danes sva mela selitev dnevne sobe... Boš videla naslednjič, ko prideš... Posteljico sva vrnila nazaj v spalnico, fotelj na drugega v otroško sobo... vse smo preselili, da bi na tla lahko dali Airex blazino, ki je tako ogromna, da nam zasede pol dnevne. Zdaj imamo na tleh otroški kotiček [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] . Pred tem sem bila zmučena, laufala sva v trgovino... v glavnem, tok enih opravkov, da nisem niti šalice čaja uspela spit. Grozna sem. Ti povem čez par dni... M sem imela le dva-tri dni, res srednje blago krvavitev, če je to sploh bila M. Ponavadi pa sem jih imela kot iz škafa, po 10 dni. Lepo se imejte na izletu!
|
|
|
|