guppy -> RE: septembrke 2007 (23.11.2007 17:58:53)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27 Kaj pa vsebuje ta posebni čaj za dojenje - čaj, ki ga priporoča Sandra? 100 g zdravilnega čaja vsebuje: - 16,7 g plodov janeža - 16,7 g plodov kumine - 16,7 g cvetov kamilice - 16,7 g plodov navadnega komarčka - 16,7 g zeli majarona - 16,7 g cvetov rnega bezga 2 čajni žlički mešanice prelijte s skodelic vrele vode (200 ml) in pustite stati pokrito 10 minut. Precedite in pijte 4-5 krat na dan skodelio nesladkanega čaja. Sem pa govorila z Noro, ki ima tudi neki super čaj za dojenje, ki za razliko od tega nima majarona in bezga, ima pa koprivo, meto in meliso in je baje NJAMI! ---------- CUKRČEK: materino in umetno se sme mešati, to ni panike. Saj zato pa je dohranjevanje - kar tebi zmanjka, dodaš. Meni so samo rekli, naj ne mešam svoje iz različnih tur. 123a, ja, to je bilo pri Maji enako s to pleničko. Zdaj se je odvadila. Počasi sem ji pač nehala dajati plenico zraven, ker sem se bala, da bi si jo zvlekla čez glavo, kot je enkrat že naredila. Ji pa tako, kot nanini Maji (take so pač Maje, a ne) paše, da jo z vseh strani fajn zadekam in pokrijem. Ojjj PBJ, drži se :( Ne mi zamerit ker sprašujem spet o hrani... ampak: kako spečete zamrznjenega osliča, da ne razpade na prafaktorje? Meni nikoli ne rata celega fileja obrnit, da se ne razkosa ob obračanju. Kak nasvet? ---------------- Pa spet en problem.... Tale vaša pametna mamica je pojedla tri dni nazaj pest pistacij, ker "pest pistacij na dan niž holesterol" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Že včeraj pri P smo opazili maaale pikice na trebuščku, danes pa sem ponovila anti-holesterolno kuro in ... Marko je pikast še bolj. Zagotovo ni od cepljenja, ker sem opazila že pred tem. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley25.gif[/image] NASVET PROSIM A je dovolj, da smotka mamica neha jest pistacije, ali lahko še kaj naredim? Prej sem mu sprala pikice s fiziološko in namazala z Riboderminom. Še kaj?
|
|
|
|