Ker ne maram ravno svinjine, je nikoli ne kuham. Danes pa me je doletela ta "čast" da moram pripravit svinjske zrezke. Pa pojma nimam kako?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
A lahko kar po istem načinu kot piščančje? Al moram bit na kaj pozorna?
Ti jih lepo potolci, posoli, na eni strani pomokaj in nato daj v segreto olje na tisto stran, kjer ni moke. Potem obrni, še malo popraži, nato pa zalij z malo vode in opusti, da prevre.
srki -> RE: svinjsko meso (12.10.2007 12:33:21)
Ali pa jih enostavno brez, da jih pomokaš, daš pečt, seveda prej posoliš, malo popopraš, če seveda želiš. Simpl ku pasulj bez mesa[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Za omake pa nisem nek ekspert.
jaz jih vedno malo potolčem posolim in na eni strani namažem z gorčico, v ponvi na olju spražim čebulo ko ma zlato porumeni pa dan not zrezke, najprej na tisto stran, kjer ni gorčice tako jih malo popečem in obrnem ko jih pečem na drugi strani še včasih odam na drobno narezan paradižnik in papriko ali pa gobice odvisno kako mi je, na koncu naredim ko so zrezki gotovi še potep iz moke in vode in dodam kislo smetano (če nimam paradižnika pa obvezno dam ketchap ali pa mezgo, nato pa še vegeto in malo peteršilja....to je vsa umetnost
še sreča da sem vprašala... potolčt bi jih ziher pozabila.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
No sem skuhala (spekla kakorkoli se pač že reče).... Nisem komplicirala z omakami. mende je bilo dobro.... kaj več pa nisem upala vprašat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]