Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Spanje dve leti starih otrok 14.10.2007 21:10:14
|
|
|
|
Rubin.
|
Vsak otrok, kakor tudi odrasli, se zbuja ponoči, vendar zaspi nazaj. Zato je zelo pomembno na kakšen način ga uspavaš. Če zna otrok zaspati zvečer sam, bo tudi ponoči, ko se zbudi zaspal sam. Mi smo živ primer, da to drži: jaz sem mojo malo mis navadila, da zaspi ob dojenju in ko se je ponoči zbudila ni znala sama zaspati, ko pa sem jo podojila pa je zaspala takoj. Ko sem ukinila nočno dojenje, se je zbudila še dve noči, od takrat dalje pa spi in tudi zvečer zaspi sama. Kolegica je imela podoben primer, samo da je on zaspal ob steklenički in je ponoči, ko se je zbudil zahteval stekleničko. Nič nisi napisala, kako ga uspavate. Mislim, da je v tem težava, ker ne zna zaspati sam in rabi pomoč tebe ali pa atija. Ko boste rešili problem uspavanja bo tudi konec neprespanih noči.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Pijete kavo?Da (
73%)
Ne (
27%)
Število vseh glasov: 9350Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!