Rdeče in zaroseno (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Caarmen -> Rdeče in zaroseno (12.10.2007 10:01:36)

Moja dvomesečnica zelo rada je. Ima že dva podbradka - mnogo preveč kože na vratu. Ta koža je postala vsa rdeča. Mazala sem jo z olivnim oljem, ribjem mazilom, hladilnim mazilom, vsak dan je bilo slabše. Kaj naj naredim? Kožo ji umijem in osušim, vendar se takoj nazaj zarosi.

Včeraj sem porajtala, da se ji je zarosil tudi za ušesi. Danes ne več. Ali naj grem k zdravnici?  

yudit -> RE: Rdeče in zaroseno (12.10.2007 10:25:45)

Pozdravljena, no pri mni je isto moja je tud stara dva meseca in ma kar podbradek. Jaz ji mažem z mandljevim oljem, poskusila sam z vsemi ampak mandljevo olje je najboljse reagiralo. Moja se full joče ko se ji približam proti vrati to jr ojojjojj, tak da je obrnem na trebušček en caj ji zbrišem mal počakam in namažem z mandljevim oljem. Saj se pri meni tud včasih vrne ampak dokler bo imela podbradek bo tak samo fajn mazat pa brisat pa bo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ,tak da poskusi z mandljevim oljem...lp

Anonimen -> RE: Rdeče in zaroseno (12.10.2007 10:28:46)

Naša ima za ušesi stalno zaroseno kožo,
mazala sem ji z Lasepton kremo,
hitro pomaga.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.10.2007 10:43:11)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

juniorka -> RE: Rdeče in zaroseno (12.10.2007 10:53:54)

Bepanten zvečer, če je hudo, treba je pa dobr obrisat, pol pa z oljem namazat- jaz sem našega fajn navadla in se nič ne pritožuje, kar je treba ja treba, pa ni več problemov

tikatoka -> RE: Rdeče in zaroseno (12.10.2007 15:47:51)

Mogoče so pa ti  rdeči madeži od vročine (so preveč oblečeni) malo preverite, ker naš je bil isto tako rdeč pod podbratkom in smo imeli pregled pri treh mesecih, pa mi je zdravnik rekel da je to prvi znak da je otroku vroče. Tko da pod kremami pa seveda še hitreje zašvica in je še prej vlažno.
Pri nas smo ga malo manj napravili in situacija se je kmalu izboljšala, ne pa čisto, ker je očitno da je našemu precej hitro vroče.

Pozdravček

Bubacka -> RE: Rdeče in zaroseno (12.10.2007 16:24:08)

Super pomaga kopel iz hrastovega ljubija v lekarni dobis! Za gubice za ritko, super!!! ker usak dan njo pokopaj, pa mal vec casa za zacetek!!! In vratek z roko polivaj! Srecno!

Stran: [1]