|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   da vam sporočim,kaj mi je prinesel Miklavž
6.12.2004 19:40:52   
naja78
TARDEČO FRANCO POLURE NAZAJ.evo pa smo tam.jaz se ne grem več,ker to ubija.moram si mal spočit od vseh hormonov in gruntanja o tem in onem.res nas je veliko dobilo prelepo-:grrr: darilo za miklavža.
upati moramo seveda do konca ampak jaz sem čist fertik in počutim se kot izigrana v dno duše.pa še preveč fantaziram o tem in onem.mislim da sem vse doštudirala in da bi bila lahko dr.porodništva in ginekologije.HA HA:(:((
UPAM DA BOMO po novem letu imele kaj več sreče.
za vsako pošiljam :rozica:,:darilo:ter :angel: in veliko:pujs:,ker je to tudi mal od tega odvisno.

res sem jezna.
Neposredna povezava do sporočila: 1
6.12.2004 19:43:25   
žužu
e, ti si vsaj rešena. jaz pa prtiskam, pa molim, da že pride, da potem čimprej gre in....akcija:sloncek:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.12.2004 19:52:11   
baguSka
ja rešena!! ne bit jezna vsaj veš!
zdej pa nej bo zate veseli december res veseli :sloncek::sloncek::sloncek:!!

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.12.2004 20:13:03   
Anitka
NAJA predraga ne obupat. In zdaj jo le brž odpravi in veselo decembrsko :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: ti želim in pa da nam že takoj v začetku novega leta sporočiš vesele novičke o pričakovanju :duda:

Anitka:metulj:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.12.2004 20:15:59   
cmokec
Upam, da si s svojo jezo Franco tako prestrašila, da jo vidiš naslednjič čez eno leto.

Držim :miska::miska:, da bi se ti tp res uresničilo.

cmokec

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.12.2004 20:35:26   
emaa
Naja78 koliko čsas pa delata na :duda:? Sicer pa takoj v nove boje.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.12.2004 22:15:03   
cmokec
Pa še to, Miklavž in Božiček skrbno pazita, da ne prineseta istih daril. Le kaj ti bo potemtakem prinesel Božiček? Jaz upam, da :modri::roza:, ni važno roza ali modro, samo da bosta čisto tvoji.

cmokec

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.12.2004 9:25:43   
Urša76
naja, jaz se čist strinjam s tem, kar je napisala cmokec. ne moreš dobit istega darila od miklava in od božička.

men pa miklav še ni prinesel France...
mogoče mi je tudi božiček ne bo...???
danes še vam povem: vč. sva bile s cmokcem na :kava:v mčkatorju, (pri njej mi je miklav prinesel enga luštnega :pujs:; ŠE 1X HVALA LEPA).
hja, bom kar ustrelila: Franca mi zamuja že/šele - odvisno pač kakor za koga - z drugimi besedami 30. 10. sem imela 2 dni mal rjavkastega izcedka (pa nisem zihr, da ni blo od pregleda pri G.) in do zdaj France od nikjer ni in ni. (da ne bo nesporazumov: :sloncek::sloncek::sloncek: ni bilo z nikomer odkar sva s samom šla narazen)
kaj naj še dodam? morda to, da imam za 1 cifro večji modrc v tem času & par kil več; pa ne vem al sam pojem več ali...
in še to: se ne morem spravit testa delat.
obljubim, da bom po 13. 12. (takrat imam namreč izpit).

mogoče kakšen komentarček?

mejte se,
u.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.12.2004 10:59:19   
baguSka
Urša, pusti času čas..
Tud sama sm se že čist prepustila, kar bo pa bo.
30.10. je tud moj zadnji dan M.
Še mau počakva..
Pozdravček,
Tadeja.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?