|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izcedek
12.10.2007 8:38:55   
Anonimen
Naj vam povem, da že nekaj časa delava "otročka", pa še nič.
Sem bila pri ginekologu 1x, 2x, 3x in je vse ok.
Sem že 8 dni po menstruaciji pa imam nek izcedek rjavkaste barve, ki ga včeraj ni bilo, je bilo vse ok, danes pa kar naenkrat.
Ne vem več kaj naj si mislim, skoz mam neke izcedke, ki bog ve kaj pomenijo.
Čisto sem obupana nad tem.

< Sporočilo je popravil Marina RR -- 12.10.2007 19:01:54 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: IZCEDEK
12.10.2007 11:03:34   
titi3
Poglej malce pod teme dobreston, krvavitve in podobno, ker sem že večkrat kaj napisala o teh nadležnih izcedkih. Jaz jih imam že pet let, pa so mi jih odpravili le začasno z progesteronom. V prvih mesecih so krvavitve prekinile potem pa so se kljub tem tabletam ponovile, ampak so šibkejše kot bi bile v primeru, da jih nebi jemala. Drugače pa naj bi kljub tem rjavim izcedkom lahko zanosile. Upam, da je res. Na nekem tujem forumu je kar precej deklet pisalo, da so lahko zanosile, sicer ne takoj, ampak jim je uspelo. Zato mora tudi nam.

Če pa nisi noseč boš user posted image sigurno še dobila. Jaz sem jo še vedno, čeprav sem mislila, da so ti izcedki user posted image . Gin mi je razložil, da je user posted image , ko kri teče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.10.2007 12:38:41   
Taula
Mogoče se ti telo puca po Kt. user posted image  Meni se je to dogajalo..sem imela ves čas izcedke.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.10.2007 16:45:43   
titi3
Taula to pomeni, da ima sesute hormone. KT se puca bolj preko krvi, limfe... Imaš pa prav, da so lahko krive KT, ker ti totalno zmešajo tvoje hormone.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.10.2007 17:10:35   
severnica77
Jaz sem imela rjav izcedek 2x. Prvič je šlo za IMN, drugič pa smo dobili prelepega škratka.

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?