Anonimen -> RE: čevlji (12.10.2007 8:59:22)
|
Sicer je čisto odvisno od zime, ampak če bo taka, kot je bila lani, potem po moje otrok rabi dvojne čevlje in ene kvalitetne skibucke, potem pa, če je zima malo bolj ornk, še ene manj kvalitetne skibucke za premostitev, če so une ta dobre ravno mokre. Samo glede na lansko zimo vprašanje, koliko bodo skubicke sploh rabili. Naš jih rabi za na smučanje oz. če greme kam v vipje lege sneg iskat. Čevlje sem jaz zdaj dve zimi kupila na superge.si, take: [image]http://www.superge.si/images/svn/products/250/2923814-AA_250.jpg[/image], samo v tantovskih barvah, ki jih letos (še) nimajo, stanejo pa 35 evrov. Letos sem mu v Humanicu kupila ene zimske za 40 evrov, take, ki so na sliki, samo drap-oranžne ima pa še od lani. So pa oboje res kvalitetne in uporabne. Skibucke sem pa lani kupila Geox, pa jih je imel ravno ene trikrat. Upam, da bodo letos še prav, čeprav dvomim. Ampak s tem se bom pa ubadala takrat, ko in če bo treba. Ima pa ene potem še "povedovane" slkibucke, une so pa sicer prevelike, ampak bo že (moglo biti).
|
|
|
|