včeraj zvečer sem zasledila izcedek(roza barve). sicer ko sem se začela tuširat je bil kar normalni, ampak ko sem se že šla proti koncu umivanja sem videla da je roza izcedek:(( in sem misla, da sem se mogoče malo poškodovala z nohtom... potem danes zjutraj na hlačak še zasledim malo tega in grem k g. , me pregleda in reče da ni videt da je kaj narobe.sicer res izcedka nisem imela več nič po tistem...rekla mi je naj počivem če bo kaj, pa grem v bolnico takoj.tako daj sem bolj malo tukaj, pa še internet mi ne dela:(( fajn se imejte:miska:
lana 5 -> izcedek (6.12.2004 19:13:40)
Nina nana, ti samo lepo pocivaj in potem bo vse OK!!!!!!!!!!!
Jaz ti pa posiljam kup:angel::angel::angel::angel:, da bodom gledali na tebe in tvojo pikico.
Anonimen -> izcedek (6.12.2004 20:56:28)
Ravno pred petimi minutami sem Urški odgovarjala na to temo. Se ji je zgodilo podobno kot tebi. Torej, pri meni je bila taka roza snov posledica tega, ker mi je počlil mehur in so mi v dveh dneh morali sprožiti porod.
Anonimen -> izcedek (6.12.2004 20:57:32)
Aja, da pa je mehur res počen, pa je videl ginekolog, ko mi je naredil amnio. Sicer ne bi mogel vedeti, vse babice, ki so me ovohavale (prav zares), so rekle, da nič ne vohajo, da bi kaj izteklo.
mika -> izcedek (7.12.2004 7:20:23)
Splišni, kako babice ovohavajo :ups:?
Anonimen -> izcedek (7.12.2004 7:24:12)
He, he, roko ti tlačijo v nožnico, pol pa se zbirajo vse okrog tiste roke in vohajo, če je to plodovnica ali ni.