Ti pediatri... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

kimi -> Ti pediatri... (6.12.2004 18:39:29)

naj rečejo kar hočejo ampak moj:duda: uživa v hojci in mi nič ni žal da sem mu jo kupila je tako vesel, ko je v njej samo smeji se in nas veselo gleda, ko ga vn vzameš pa samo gleda žalostno. Potem je kmalu dobro ampak tako ga rada gledam ko je takole srečen

lidia -> Ti pediatri... (6.12.2004 19:07:51)

nam so v soli za starse hojico odlocno odsvetovali, otrokec naj bi v stojec polozaj prehajal postopoma ob raznih ovirah in in sedecega polozaja oz. ko hodi ze nekaj casa po stirih, sele takrat torej, ko je tega samostojno sposoben, ob tem pa naj bi pridobival dragocene izkusnje, tako so nam rekli...

TARA in MAJ -> Ti pediatri... (6.12.2004 20:14:18)

tudi moji dve starejši hčeri sta neizmirno uživali v njej in jima nič ne manka še shodila je s 10 meseci druga z 11 mes. ne vem kaj nekateri tako kritizirajo hojce saj so bile pret desetimi leti res aktualne in skoraj vsak:duda: jo je imel pa ne poznam nobenega ki bi bilo kaj narobe z:duda:
lp od Tara :sloncek:

india -> Ti pediatri... (6.12.2004 20:51:00)

Moji so bili vsi v hojicah, celo najstarejša,ki je tudi hlačke za kolke nosila:angel:, pa imajo vsi zelo dobro razvite kolke, noge, nobenih problemov, nič s hrbtenico,.... saj so pred 11 leti dojenčkom v bolnici čaj dajali, zdaj pa ga baje ne rabijo pit,dokler se dojijo. Vsaka stvar ima svoje razvojno obdobje, tako tudi hoja. In če uživa v hojici, mu kakšne pol urce vsake toliko ne bo škodilo.
Tudi mark jo dobi, pa že sam malo stopica!:rozica:

saba01 -> Ti pediatri... (6.12.2004 21:20:45)

Oj
Tudi jaz sem svojo prvo hčerko imela v hojici in je shodila že pri 9 mesecih.In tudi drugo bom imela v hojici.Vsaka ima pač svoje mnenje glede hojice,tako pač je.
Lp,Sabina:sloncek:

KATY&TIMMY -> Ti pediatri... (6.12.2004 22:05:27)

ahoj!jaz pravim da je "prepoved" hojice le modna muha:hudicek:,npr.bratranec od Timija je 6m starejši,on je pravo hrano lahko jedel pri 4m,ko se je pa Timi rodil pa je bilo že v modi da pri 6m:zmeden2::zmeden2:
tako je tudi z hojicami,jaz,moj brat in moja sestra smo vsi trije zrasli z hojico gor,tako kot mnogo otrok in hodijo normalno:bravo: so pa otroci ki so preobčutljivi,ki bi tudi brez hojice šepali,itd.....
moj pikec je bil tudi pri 4.5m dan v hojico in shodil je pri 11m,užival pa je 100na h,tako kot je napisala Kimi,žalosten je bil ko smo ga vzeli ven.in ni NIČ narobe z njim.lepo normalno hodi:bravo::bravo::bravo::bravo:
če bi bila tako "huda" jo ne bi prodajali,pa da ne bo spet kakšna neprijavljena izjavila da je kje prodaja prepovedana:hudicek: ker NI,v vseh državah se jo da kupiti!

lp,Katja
:morje::pujs::sloncek::kuza::muca:

Sarina -> Ti pediatri... (6.12.2004 22:13:30)

:bravo: Prav imaš Kimi!
:modri::duda: naj kar uživa v njej!

Gina -> Ti pediatri... (6.12.2004 22:16:31)

Trikrat hura za hojico!:bravo::bravo::bravo:
Meni je fajn in mojim otrokom je bila tudi in je se. Kdor se je boji, naj se pa jo. Se absolutno strinjam s Katjo!Se enkarat :bravo::bravo::bravo:

Stran: [1]