Viroza (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Maxica -> Viroza (6.12.2004 17:57:29)

No, naš sonček je očitno fasal eno virozo (pojma nimam, kje) in že par dni ful smrka, iz nosa mu teče, pa malo kašlja. Pa se mi zdi, da je tudi malo zabuhel v očke. Vročine mislim, da nima, vsaj na otip ne, zmeriti mu jo pa sploh ne morem, saj ni nič pri miru. Drug teden bi moral biti drugič cepljen, ampak če bo tako, ga ne bom pustila. Sploh ne vem, ali naj ga jutri peljem k zdravnici, a mu sploh lahko kaj pomaga, ali pa se bo samo pozdravilo? Kaj mi je storiti? Koliko časa traja taka viroza? Joj, moj ljubček je prvič bolančkan, pa sem že čisto iz sebe.:( Kaj šele bo...Aja, pa ene parkrat se je iz spanja (odkar je prehlajen) zbudil v ful histeričnem joku. A se je neki ustrašil, ker ni mogel dihati zaradi zamašenega noska al kva???
Pozdravček od zaskrbljene mamice!

KIRA -> Viroza (6.12.2004 18:52:12)

če je res viroza, se s tem ni za hecat. vročino pa kar probaj zmerit, najbolje da v ušesu - ta podatek je najbolj natančen. pa to povej tudi pri pediatru - zaradi diagnoze.. vama pa želim, da se bo čimprej popravilo...
LP:kuza:

lena-3 -> Viroza (6.12.2004 19:48:45)

Tudi jaz mislim, da mu je potrebno zmeriti temperaturo. Jaz moji pikici ponavadi zmerim temperaturo kar pod pazduho medtem ko jo hranim. Kar pa se noska tiče pa je najbolje, da mu nekajkrat dnevno kapneš fiziološko razstopino v nosek. Če bo imel visoko vročino pa kar k zdravniku na pregled.

malika -> Viroza (6.12.2004 20:01:41)

Kar k pediatru. Če ne drugega, bo predpisal kapljice za nosek, da bo lažje dihal.

mnjam -> Viroza (6.12.2004 20:18:31)

Kar pojdita k pediatru, saj nimaš ničesar za izgubiti, svojemu sončku pa kječjem lahko pomagaš, da bo spet v 9nebesa

Stran: [1]