Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dodatna blazina za marelo 11.10.2007 22:06:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem imela kar eno za na stol, saj je čisto taka izgledalala kot te na sliki.
|
|
|
|
RE: dodatna blazina za marelo 12.10.2007 11:59:17
|
|
|
|
hrabra miška
|
Jaz sem imela v vozičku kar ovčjo kožo. In sem bila zadovoljna,tamala dva pa še bolj,sploh pozimi ker jima je bilo super toplo.
|
|
RE: dodatna blazina za marelo 12.10.2007 17:27:41
|
|
|
|
kaya2007
|
ja, samo bi bilo fajn, da bi imela kakšne reže, da lahko varnostne pasove čez zapnem...
|
|
|
|
RE: dodatna blazina za marelo 13.10.2007 20:35:25
|
|
|
|
pikapolona2
|
Poglej tole sem jaz kupila za našo frajlo.....pa za pozimi je super toplo ni pa hkrati ful trdo, so pa na hrbtišču reže za pasove. klele lahko naročiš: http://www.buggysnuggle.com
|
|
|
|
RE: dodatna blazina za marelo 13.10.2007 20:37:37
|
|
|
|
kaya2007
|
uf super bom preverila...sej za sedet ni take panike, ampak naša še leži...
|
|
|
|
RE: dodatna blazina za marelo 13.10.2007 20:41:56
|
|
|
|
pikapolona2
|
sej lahko imaš najprej za v leže.....spomladsi je pa še itak hladno pa bo že sedela...meni res super služi.....sm pa že gledala je tako u easy za zaši iz dvojnega velurja da bi lahko tudi sam zašil
|
|
|
|
RE: dodatna blazina za marelo 14.10.2007 8:41:15
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2 Poglej tole sem jaz kupila za našo frajlo.....pa za pozimi je super toplo ni pa hkrati ful trdo, so pa na hrbtišču reže za pasove. klele lahko naročiš: http://www.buggysnuggle.com Super zadevščna. Jaz jo bom kar šivilji dala zašit. Hvala za idejo
|
|
|
|
RE: dodatna blazina za marelo 18.10.2007 9:40:54
|
|
|
|
mala zirafa
|
V trgovini chicco v trstu imajo te blazine.Sicer mogoče samo za njhove modele- marele, ampak marela je marela.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?