KIRA -> Poročanje z Miklavževega sejma (6.12.2004 16:37:32)
|
Živijo punce - da vam poročam, kako je bilo danes na "Miklošovem senju" v Murski. Sejem je bil čisto običajen - dosti suhe robe, še več ljudi in bižuterije. Žal je bilo drugih izdelkov domače obrti bolj malo, razen copat. Nismo dosti nakupili, le par malenkosti. Je blo pa drgač lušno danes, ampak hladno. Si je mož sprosil 4 ure dopusta, ker sem ga cel teden vnaprej matrala, da bi rada šla. Pa smo šli. Vsi skupaj. On in jaz, pa seveda najina sončica. Tako je bla pridna - skoraj ves čas je pančkala, ker sem jo pred odhodom nahranila in previla. Vmes se je sicer nekaj prebujala, ampak zelo malo, niti muksnila ni, cel čas je opazovala ljudi in okolico. Še takrat je pančkala, ko smo šli mimo pihalne godbe, pa so na ves glas igrali neko koračnico. Niti trznila ni. Pa smo bili ves čas zunaj - od 11.00 pa do tretje - cca. Ko smo domov prišli pa tudi, nič dosti stokanja in jamranja, pa čeprav je bla lačna kot volk. Je lepo počakala, da sem ji naredila pap, pa je vse popapcala. pol pa je zaspala. Zdajle oba spita na kavču - ati spodaj, maličko sem mu pa dala na trebuh - na toplo. Tako sta srčkana moja carteka. Sem ju morala poslikat. Bojo lušne slikce, ko bo mala velika. Se bo lahko videla, kako pri ateku pančka...9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa Tak lep dan je bil danes, res. Tako dolgo sem si želela biti skupaj z možem in tamalo, danes se je pa uresničilo. Smo končno prava družinica in vsi skupaj!!!9nebesa9nebesa9nebesa Kako pa je bilo pri vas, a je bla katera na sejmu??
|
|
|
|