nenadna vročina (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

total -> nenadna vročina (6.12.2004 14:53:51)

Moj pikec:duda: je zadnjič zvečer dobil vročino,ki je bila okloli 38 v ritki.Zelo sem se ustrašila,kajti drugi znakov ni imel razen malo je stokal.Takoj sem ga pelala dežurnemu zd. in ga je vse pregledal.Ušeka,grlo in ostalo je bilo vse vredu sam mal je tem. bila povišana.Dali so mu svečko in je bil čez pol ure vredu. A je katera imela takšen problem za vročino? Zdaj imam svečke za vročino in upam da bo vse OK. Bojim se samo,da ni kakšna trebušna viroza ki zdaj razhaja.

Lp in pazite ne svoje malčke :bravo::bravo::bravo:

dix -> nenadna vročina (6.12.2004 18:08:45)

38 v ritki je kot 37,5 normalno, kar je skoraj normalno.

mirka -> nenadna vročina (6.12.2004 18:39:34)

ja to ni nič tako hudega-vsaj upam. pri nas je večkrat tako. v bistvu brez razloga ima povišano temp. pa mine v dveh dneh. jaz sem pomišljala da so mogoče zobki čeprav dr. pravi da obstajajo velike polemike glede taga ali je vročina sploh povezana z izrastjo zob.

jaz sem tudi enkrat šla k zdravniku samo zaradi vročine pa mi je rekla: "oh mami mami, saj to sploh ni nobena vročina."

NinaŠ -> nenadna vročina (6.12.2004 19:47:53)

Živjo! Anže je imel tud včeraj cel dan rahlo vročino (37,5 - 38 ), brez kakeršnih koli drugih težav. Tud energije mu ni manjkalo, le mal več je spal in skoraj nič jedel. Še ponoči sem ga šlatala je bil vroč, proti jutru pa se je začel ohlajati. Danes pa je spet čist O.K., kot da včeraj sploh nič ne bi bilo?! Pojma nimam kaj je bilo to. LP

NinaŠ -> nenadna vročina (6.12.2004 19:48:52)

P.S. aja, vročino sem merila pod pazduho.

total -> nenadna vročina (6.12.2004 20:19:08)

Zdravo upam,da ni nič resnega in da je to samo predhodno.

Lp:bravo:

Stran: [1]