Kako čas beži.... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

tina.nika -> Kako čas beži.... (6.12.2004 13:37:21)

Drage moje ,
Pravkar sem zvedela, da se v vrtcu, za katerega so mi pred cca. 1 mesecem rekli da je poln:(, izpraznilo mesto in da lahko prideva po Novem letu na uvajanje. Vse lepo in prav, samo jst nisem še pripravljena, da bo šla tako hitro v vrtec.:(( To je že čez slab mesec!!!! Sicer se mi porodniška izteče konec januarja, pa bi tako rada še malo ostala z njo doma. Vsakič ko jo pogledam se mi kr solze ulijejo Pomagat se tako ne da, enkrat bo treba it nazaj v službo, ampak sem mogla pojamrat in se vam izkašljat.
Lp od žalostne Tine:((:((:((

ZARA -> Kako čas beži.... (6.12.2004 13:40:41)

ehhhhh, mene to ze zdej skrbi in si grem prov na jetra vcasih...:hudicek:
...sicer se ne vem kako bo z varstvom (upam,da jo bo lahko mama imela) ampak kako bom sla jst u sluzbo...jst bi bla kamot se :love:eno leto:love: doma....

JASNA D -> Kako čas beži.... (6.12.2004 13:44:21)

Tina, ne nori - saj je ne rabiš na začetku imet v vrtcu "poln delovni čas". Boš videla, da je fajn - tako zate, kot za Niko. Upam le, da bo Nika vrtec dobro prenašala in ne bo non stop bolna. Saj veš, da smo našega mulota vzeli iz vrtca, pa je kljub temu vsake 14 dni bolan.

Le pogum! Bolj kot boš ti nezadovoljna, slabše bo za Niko! Sama veš, da otroci čtijo mamino nerazpoloženje.

Pa ne bodi žalostna, veseli se, da dete tako lepo raste!

LP, pa brez zamere, Jasna

Moyca_ -> Kako čas beži.... (6.12.2004 13:50:42)

saj bo vse vredu- jaz sem bila bolj žalostna kot naš lump ko je šel v jasli:((:((:((:((

tina.nika -> Kako čas beži.... (6.12.2004 14:04:31)

Sej me ne skrbi za Niko, ima zelo rada ljudi, se zelo hitro vklopi in nasploh ima rada družbo.
Zgleda bo pri nas tudi tako kot pri Moyci in bom jst žalostna:((:((, Nika pa se bo veselila.
No sej v končni fazi pa je najbolj pomembno da bo njej fajn, jst se bom pa itak morala navadit.
lp, Tina

JASNA D -> Kako čas beži.... (6.12.2004 14:14:05)

No, tako se razmišlja... Boš videla, koliko stvari te bo Nika na novo naučila!

Jasna

Anonimen -> Kako čas beži.... (6.12.2004 14:19:23)

Ciao!!!Veš kaj pa boš iskoristila tiste zadnje dni porodniške za mirno uvajanje na nov ambient.Saj ni potrebno na začetku da je pikica ves čas v vrtcu.Gresta tja sta nekaj uric da se privadi na tršico in druge otroke in gresta potem na kakšno tortico pa na sprehod in domov,Naslednje dni podobno.Čez teden pa ko boš videla da se bo zaigrala pa se za tenutek skri za vogal,da boš videla kakšna bo reakcija.Naslednje dni pa bodi odsotna vsakič malo dlje.Bosta zmogli obe vajino loćitev,boš videla.
Lp Neva:rozica:: ne bit žalostna:((:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Anonimen -> Kako čas beži.... (6.12.2004 14:21:20)

Raje glej na vso stvar pozitivno, kako fino se je izšlo! Dovoj časa bosta imeli za res počasno uvajanje, to pa je največ, kar lahko narediš v tem primeru. Vse bo še O.K. Počasi se vsi navadimo.

india -> Kako čas beži.... (6.12.2004 14:33:49)

tina.nika....:rozica::rozica::rozica:sem se vedno počutila enako kot ti zdaj opisuješ. Kadar je katera šla v vrtec ali v šolo, mi je bilo kot da so odtrgali košček mene proč. Pa saj ni tako. Sčasoma se boš navadila, si malo odpočila,kadar bo miška v vrtcu, kadar pa jo boš hotela pocartat pa bo tudi kmalu pri tebi. SAj boš videla,kako vama bo lepo,ona bo med svojimi vrstniki, ti pa boš tudi imela čas zase. Tako,da ...saj bo, ne bit žalostna!:rozica::rozica::rozica:

kimi -> Kako čas beži.... (6.12.2004 17:18:14)

:((:((:((tudi mene to čaka:((

Ezi -> Kako čas beži.... (6.12.2004 21:49:11)

Tina.nika, odprla si temo zame ... kot bi jaz pisala tale post:(
Nejc prav tako januarja odhaja v vrtec, jaz pa februarja v službo ... pa sem ga zadnjič opazovala na nekem rojstnem dnevu in ugotovila, da bo verjetno meni bolj hudo, kot njemu, saj blazno uživa v družbi in med igračami.
Pa se tudi jaz tako tolažim in poskušam imeti + mišljenje o vsem tem, pa me vseeno premaga neka tesnoba ... ne bi šla v službo, pa še mojega pikca ne bo celi dan ob meni :( Pa potem še ta smotani čas, ki tako hitro beži:(( Bomo prišli iz službe, trgovina, kosilo ... pa kar v posteljo?? Ne, no!:((:((

Nam je verjetno vsem mamicam tako, ko se končuje porodniška ... no, pa oprosti, ker sem tako pristavila piskerček :( ampak mi je spet kar hudo ko pomislim ...

Stran: [1]