Porod v Celju (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Porodnišnica

Sporočilo

maretek -> Porod v Celju (6.12.2004 13:35:18)

Ali je katera že rodila z EA v Celju? Kakšna se vam zdi celjska porodnišnica v primerjavi z drugimi? Napišite mi čim več mnenj o bolnici, osebju, opremljenosti, ...

Jančika_ -> Porod v Celju (6.12.2004 14:21:09)

Poišči z iskalnikom, o tem je bilo kar nekaj govora. Moja izkušnja je dobra, rodila pa sem brez EA in bom naslednjič tudi.

LP, Jana:zajcek::zajcek::zajcek:

jagoda -> Porod v Celju (6.12.2004 14:46:48)

Rodila sem na carski rez z epiduralno. Meni je blo super. Osebje prijazno, zdravniki tudi, sem bla v nadstandardni sobi - svoj tuš, TV, hrana-3meniji za zbirat. Jaz nimam pripomb!

Anonimen -> Porod v Celju (15.12.2004 22:08:20)

lep pozdrav
tudi jaz sem rodila v celju vendar po naravni poti vendar z eno babico nisem bila zadovoljna. ker sem rodila ravno takrat, ko se je menjala izmena malo čez eno popoldan se tej ženski ni in ni ljubilo poroda dokončat do konca. že tako je trajalo od treh zjutraj ta pa me ni niti spodbujala.kako ji je ime si nisem zapomnila. moram pa pohvalit babico brigito rošer, ki je porod končala v destih minutah in še zelo prijazna je bila. partner obvezno mora biti zraven, to je velia pomoč, spodbuda.

Jančika_ -> Porod v Celju (15.12.2004 22:19:27)

Ja, babica Brigita je zakon:bravo::bravo::bravo:!

Jančika_ -> Porod v Celju (1.3.2005 18:43:16)

Tam ti dajo vse, kar potebuješ. Verjetno bi lahko imela svojo spalno srajco, ampak ti je ne priporočam - jaz sem se zaradi krvi, iztekanja mleka in potenja preoblekla vsaj 2x na dan. Dobiš tudi udobne mrežaste hlačke in vložke, obojega kolikor hočeš. Tudi šlafrok dobiš tam, lahko pa imaš svojega. Jaz ga sploh nimam, tako da nisem niti mogla komplicirat:). Pa še poleti sem rodila, ko je bilo pasje vroče. Copati so čisti, lahko pa imaš seveda svoje natikače za v kopalnico.

Stran: [1]