SISI25 -> končno (6.12.2004 13:08:26)
|
sta v 38 tednu na svet prijokala moja sončka. Zgodilo se je 28.11., ko sem še pisala na forumu, da še nič ne kaže. Bila sem ravno na izhodu iz bolnice za vikend, ko mi je odtekla voda. Pikeca sta bili sicer lažja kot so mi ves čas napovedovali-imela sta 2700 in 2500 kg (govorili so da imata že okoli 3kg). In sta za mene najlepša sončka na svetu. Domov smo končno prišli v petek. Doma nam je super. Problem je le malo v hranjenju, ker se ves čas skupaj zbujata in je problem oba nahraniti hkrati. Tako da eden dobi flaško ker drugače tulimo kot gasilci, pa še ta mali nima potrpljenja pri dojenju-je za njega to grozna mora, ker nič samo od sebe ne teče. Sam porod pa je bil za mene grozen. Voda je odtekla, popadki so bili na 5 minut, odpirala pa se nisem čisto nič 9 ur, dokler mi niso dali tiste umetne stvari za popadke. Ko sem končno po 12 urah rodila. No pa sedaj je tako vse pozabljeno. V bolnici pa nam je bilo grozno. Ta mali se ni hotel dojiti pa so me ves čas turirali, da mora. In da bo jedel ko bo lače. Ker mu niso hoteli nič dati je zgubil na teži in spet ni bilo vredu. Prebedeli smo vse noči in spali v treh dneh samo tri ure. Pa še to ko so ta mala dva odpeljali na preglede. Zdaj pa smo se malo naspali in se ža veselo cartamo.
|
|
|
|