Anonimen -> Klomifen/dabroston in samoplačniški ginekolog (11.10.2007 9:24:13)
|
Pozdravljene sotrpinke! Tudi midva že 15 mesecev delava na naraščaju, pa zaenkrat še ni nič [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]! Glede na to, da je moja ginekologinja totalno neaktivna in brez da bi mi sama naredila kakršnokoli preiskavo dala napotnico za ambulanto (tam pa veste kakšne so čakalne vrste), sem se odločila, da grem k samoplačniškemu ginekologu. MOj je decembra naročen na spermiogram, do takrat pa bi tudi jaz rada kaj ukrenila.... Imam rjave izcedke 4 dni pred menstruacijo (za katere moja G brez kakršnihkoli preiskav reče, da to ni nič....), ne vem kako je z ovulacijami - z BT si ne morem kaj dosti pomagati (čudno skače gor in dol), sluz enkrat je, enkrat ni.... Zdaj pa me zanima, ali mi lahko "samoplačniški" G, seveda če ugotovi, da bi npr. morala jemati dabroston, le tega predpiše samoplačniško??? Kaj pa klomifen??? Ali je mogoče samoplačniško na HSG??? Seveda vse pod pogoje, da mi G reče, da bi bilo potrebno..... Ma čisto sem zmedena, neučakana..... Vnaprej hvala vsem za odgovore....
|
|
|
|