Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Ali dojenčkom določijo krvno skupino? 10.10.2007 23:20:52
sneška_
Moji hčerkici so je takoj v porodnišnici določili in ko smo šli v posvetovalnico so je vpisali v kartonu .Tudi starejša hčerkica ima vpisano v njenem kartonu .
RE: Ali dojenčkom določijo krvno skupino? 11.10.2007 7:46:38
pika30
Sem preverla v materinsko knjigo,pa nista vpisane notri,verjetno imata obe v kartonu vpisano,moram v priliki vprašat,ker tudi jaz ne vem katero skupino imata.
RE: Ali dojenčkom določijo krvno skupino? 11.10.2007 10:40:11
ŠpelaP
Mojima dvema so krvno skupino določili takoj po porodu, ker sem sama Rh-. Zapisane pa imam na odpusnicah iz porodnišnice. Tam je tudi zapisano, da sem (prvič) in da nisem (drugič) dobila injekcijo RhoGAM.
Pri pediatru pa so potem sestre prepisale krvno skupino otrok v njun karton.
RE: Ali dojenčkom določijo krvno skupino? 11.10.2007 10:47:08
3T
V Celju jo določijo le če gre za dojenčka z zlatenico in če ima mamica Rh-, sicer ne in tudi ne povejo in ne napišejo je. Jaz sem izrecno želela vedeti, pa so mi rekli, da imam srečo, da jo lahko izvem, ker je imela zlatenico.
RE: Ali dojenčkom določijo krvno skupino? 11.10.2007 17:03:25
Barči78
Nikjer ni zapisana, sem tudi sama sestro vprašala, pa je rekla, da bi mogla preverit na Zzzs, da včasih je bilo to zapisano v otrokovem kartonu, danes pa ni več, tko da nimam pojma kakšno KS imata moja dva otročka.
RE: Ali dojenčkom določijo krvno skupino? 11.10.2007 19:02:34
mateyka
jaz sem spaševala katero ma in so mi tuki rekl (Švedska) da to sploh ne čekirajo, če ni medicinsko potrebno (kaka bolezen ali rh- itd..). tko da ne vem pa me ful firbec matra..