|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
20.10.2007 9:24:29   
Maxica
Iskreno voščimo za prvo svečko na veliki torti življenja tudi mali Sari od Capyke ter Daši od Mlade_mamice, bodita še naprej mamini princeski, očkovi razvajenki in lepo lepo praznujte.
user posted image
user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
20.10.2007 9:25:52   
Maxica
Mi pa zdaj pojemo zajtrk, pol šibnemo v trgovino, pol se pa začne čistilna akcija. Zunaj je mrzlo, a prav lep sonček, vendar ga bomo gledali kar skozi okno. Lepo soboto.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
20.10.2007 9:27:50   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

IZVIRNO SPOROČILO: *anč*
pikabu preživite čim lepšo soboto,zdaj ko ste spet skupaj. nisem vmes brala,kakšen rezultat so dosegli pevci?

V obeh kategorijahm v katerih so tekmovali, so bili absolutni zmagovalci. Sicer je zlatih priznanj dobilo več zborov, samo oni so imeli daleč največ točk. user posted image user posted image user posted image Sem ful ponosna nanj. user posted image

user posted image user posted image user posted image   bravo!! čestitamo!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
20.10.2007 9:43:29   
*anč*

Drage slavljenke Iva, Daša in Sara  želimo vam vse najboljše za prvi rojstni dan,čim več veselja in smeha,najboljšo torto,pridne sarše ... skratka vse naj,naj!  Tristan vam pošilja še lupčke! 
Čestitke tudi mamicam in atijem!

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
20.10.2007 11:36:16   
pikapolona2
Drage deklice Iva, Sara in Daša,

ne rastite tako hitro in čimvečkrat se stisnite k vašim mamicam ki vas obožujejo in atijem ki vas razvajajo. Lepo praznujet na ta sončen a brrrr mrzel dan!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
20.10.2007 11:41:23   
pikapolona2
maxica...ti pa vedno tolk lepo napišešuser posted image user posted image user posted image  bi se morala kot tekstopistka za čestitke na kakšnem radiu zaposlituser posted image user posted image user posted image

Pri nas je sonce.....sva bile že na dolgeeeeem sprehodu in na koncu je začelo tako pihat da sm sam šprintala domov....brrrrrrr. Še dobro da sva šle zgodaj ven, ker popoldne bo pomoje še bolj mrzlo.

Zdej pa tašča kuha kosilo (se ne pritožujem), Brina spi jst grem pa zašit žakelj za v voziček. Enega sem kupila......pa vidim da je zelo uporaben in praktičen....ta drugega (za v varstvo) bom pa kr sama zašila. Upam da bo princesa spala 3 ure tako kot v varstvu.user posted image

Aja pa še pohvala LU in FRRRRR da sta taki faci in se iz Grosuplja in LJ pripeljeta na babji večer v kranj! That"s the spirit!user posted image user posted image  

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
20.10.2007 11:43:42   
moci
vse najboljše, bodoča manekenka iva. lepo praznuj in se uspešno izogni vsem boleznim, ki te hočejo v svoje kremplje. stisni se k tvoji carski mamici in uživajta v skupnih trenutkih, seveda tudi z nežo in atijem.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1182
20.10.2007 11:44:18   
moci
čestitke in lepo praznovanje tudi sari in daši
user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
20.10.2007 11:47:27   
moci
ja, včeraj je bilo prav luštno, samo meni spet ena ura spanja manjka. bom šla danes ob 9h, noč je bila spet kratka, pa še ob 8h sva morali biti že v ljuser posted image
jaz sem se pa zjutraj na hitrico stuširala in oblekla kavbojke od včeraj. potem pa voham v ordinaciji kaj smrdi, so pa hlačeuser posted image vse cunje so se ful navzele vonja.
no, meni je kitajska okusnejša od mehiške.

lu, frrrr, res sta faciuser posted image čas je pa itak minil tako hitro, kot bi mignil

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
20.10.2007 11:48:10   
moci
maxica, tvoje čestitke so pa res nekaj posebnega. prav z veseljem jih berem, čeprav mi niso namenjeneuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
20.10.2007 12:08:49   
pikapolona2
moci danes ponoči pa tudi mi nismo spali....ob polnoči pa do dveh je bila žurka ni pomagalo nič ne flaša ne božanje sam jok...no na koncu se je očitno izjokala in se je v naročju umirila...potem sem ji pa še zvezdico prižgala da je malo glasbe in slikce gledala potem pa je zaspala.......čudna noč

jst sm že včeraj dala cunje sam v pralni stroj in zdejle so že oprane...jakno pa luftam na balkonu. user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
20.10.2007 12:27:46   
moci
še eno strokovno vprašanjeuser posted image :
nujno si moram kupiti kakšno cunjo. kam naj grem, da se ne bom zjokala, ker mi bodo vse lepe stvari preozke? sem se zredila ko pujs in ves čas nosim iste grde cunjeuser posted image moj stil je bolj športen, kot ste verjetno opazileuser posted image

danke

Neposredna povezava do sporočila: 1187
20.10.2007 12:51:18   
altati
moci, meni se zdi da ima Tom Taylor ful velike številke. Jaz pri njih kupujem majice XS, pa veš, da sem čez oprsje vse prej kot extra smalluser posted image user posted image user posted image
Pa včeraj sem v s.oliverju pomerjala bluze, pa mi je bila prav št.34 (36 in 38 abolutno preveliko in čez prsa in čez rame....).
Hlače ima tudi Tom Taylor velike številke, ravno tako s.oliver.

Aja, saj to pa veš, da oboje  najdeš v centru Kranja, kajne?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
20.10.2007 13:32:37   
*anč*
oj!

jst pa pospravla celo stanovanje ... kopalnica,posesala,pomila,namazala parket,pospravla sinov bunker,pobrisala prah, zdej lahk pa sam še dol padem. tristan je pa za mano lazu z metlico za prah in cvilu mamamammamamama, pol pa na srečo omagal in zdaj spančka.
naslednjič se vam pa mogoče tudi jaz na čveku pridružim,če bom najdla do kranja user posted image .

mejte lep vikend!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
20.10.2007 14:28:51   
pikapolona2
tom tailor in S. Oliver imasta res večje številke...imata jih tudi H&M in pa C&A ...tudi jaz kupujem večkrat tam....sam včasih imajo tak pofl od blaga da grem sam ven...drugič so pa lepe stvari...morš naletet. Aja pa v Mangotu tud kej najdem

Kej lepga kup pa se prid pokazatuser posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
20.10.2007 14:29:25   
frrrr
bejbike, včer je blo fajn... kdaj gremo spet? user posted image
Lu je pa extra prijazna punca, da me je s sabo vzela do Kranja... tam mi naredila ogled user posted image , ker še nisem bila v Kranju (razen v predmestju, kjer je ind. cona) - aja, vozila je pa po mojih navodilih in zato sva imele en fin ogled mesta, pa do altati domov sva se zapeljali možeka pogledat user posted image user posted image user posted image
mali pridno spal, ko sem prišla domov, oblačila dala direkt na balkon, dans zjutraj pa še v pranje. včasih smo po cigaretih smrdeli, zdej bomo pa očitno po hrani user posted image user posted image
dans že imela z Jašo dooolg sprehod do Interspara, kjer sva nabavla pižamici, rokavičke, žabice... potem sva pe tu pred hišo strašila pol urce, ker je mali ravno spal.
zdej bo pa kmau kosilo kuhano... pol se bomo pa crkljali... obisk je bil skenslan, ker je šel raje v MB v šoping, ne v LJ.
aja, pa 3 žepnice (knjige) sem si kupila... no, 2 sta zame, Drejček in trije marsovčki je pa za moža, ker je to njegova najljubša knjiga user posted image poleg Hessejevih.

lep dan!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
20.10.2007 14:34:44   
frrrr
moci, na torrentsih sm našla že 3. del 4. serije user posted image na eMule ga še ni. bom zvečer lahk že gledala user posted image

Pikabu, Maks pa kr čeveljčke stran meče? user posted image potraten fant user posted image

*anč*, pridna si, prideš še men pospravit stanovanje?

altati, moj mož se je pa javil za postavitev swja za naš forum user posted image ga pa zanima kaj je na strežniku že poinstalirano? on bi potreboval apache strežnik + php + MySQL. pa predlaga kr portal, kjer bi lahk imele tudi svoje albume gor. mnenje?
js sm mau razmišljala ali bi v tem primeru RR čist zapustila ali bi oboje furala user posted image če bi imele svoj forum ne bi nič vedela kaj se dogaja še kje drugje, ne le na oktobru user posted image a sm firbčna, kaj? user posted image

zdej grem pa še slikice za čestitke najt, pol pa pičim stran od računalnika...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
20.10.2007 14:36:24   
frrrr
princeska Iva in njena mati kraljica muki - čestitke ob prvi svečki!

user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
20.10.2007 14:37:46   
frrrr
princeska Daša in njena mamica Mlada_mamica - čestitke ob prvi svečki!

user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
20.10.2007 14:39:30   
frrrr
princeska Sara in njena mamica Capyka - čestitke ob prvi svečki!

user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
20.10.2007 14:40:28   
frrrr
forum ali portal... moj mož predaga Drupal... altati, mnenje!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
20.10.2007 15:49:45   
altati
frrrr -  kje je pa možek sw našel? aja, moj user posted image  definitivno ne bo dovolil, da kdorkoli 'straši' po njihovih strežnikih (brez zamereuser posted image ). Kot sem že rekla, g.mož potrebujejo samo free sw, vse ostalo bo uredil. Če pa tvoj g. ima sw in strežnik na voljo, mu pa mirne duše prepusti vse delouser posted image . Ampka, babe, a ne bomo pogrešale RR-jauser posted image user posted image ?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
20.10.2007 15:52:00   
altati
frrrr- zgrešila info o  Drupal. Bova pogledala in povem mnenje....ampak, a se ne bi najprej odločile, a res nameravamo zapustiti RR????

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
20.10.2007 15:59:27   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: altati

frrrr- zgrešila info o  Drupal. Bova pogledala in povem mnenje....ampak, a se ne bi najprej odločile, a res nameravamo zapustiti RR????

Jaz ga ne nameravam zapustiti. Sem tu že tri leta in se res nimam namena loviti po kakšnih drugih forumih.
Jaz v glavnem ostajam tukaj.
Zakaj bi pravzaprav morale drugam?user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
20.10.2007 16:02:32   
moci
saj nam ni treba drugam. samo veliko nadaljevanj bo. no, seveda če nam kar takoj ne zaklenejo teme, ker se ne pogovarjamo samo o otrocihuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.