beki24
|
Ja, pri nas res ni problemov z vrtcem (zaenkrat), bomo pa videli, kako bo, ko bo treba tam še spat. Danes je že zajtrk jedla.........kosilo je lepo pojedla, od 8ih do 11ih je sama tam, potem skupaj kosilo pojeva in greva domov. Danes me sploh ni slišala , ne videla, ko sem prišla v sobo, je bila preveč zaposlena Zjutraj daje papa, ko jo vprašam kam greva, ko prideva tja, je tudi vesela, res se ji vidi, da je rada z otroki! Frrrr- zajtrk imajo mlečni+ kruh in nekaj, vsem dajo najprej za jest mlečni del in ne glede na to ali pojejo vse ali ne, dobijo potem še kruh in kar je pač zraven! Vsi dobijo vse........ Clody-Imajo 3 posteljice- za najmlajše, drugače pa spijo na ležalnikih. Danes sem bila že drugič tam ko so jih spat spravljali in sploh ni problema, jaz imam več problema z enim otrokom Vsi lepo ležijo in eni tudi spijo- tega si jaz pri Tinkari ne znam predstavljati! Mi je pa zelo zanimivo, ko vidiš, kako hitro se otrok uči! Danes je že vedela, da se mora za mizo vsesti.......rokice umiti, ve kam se papirček vrže, ko si rokice umije........uživa, ko vzgojiteljica poje, pomagala je iskati kužka (igračo)........ti naši otroci zmorejo več, kot pa si mi mislimo!