lucika -> RE: OKTOBER 2006 (11.10.2007 0:09:48)
|
sem šla že proti spalnici, pa sem prišla nazaj.... toliko vsega imamo na kupu; rojstni dan, začetek gradnje, moža ni ta vikend, pa čez en teden spet par dni ne, tri miljone enih nedokončanih, nedogovorjenih zadev, pol stvari je " v luftu". taka sploh ne morem spat. in sem prišla lepo nazaj, in na papir napisala vse kar se spomnim, da je treba rešit. polna glava vsega, a cela zbrka. zdaj, na papirju, je lažje rešljivo.... aja, pa fino vas je na prvi stani najdit:) za oktober 08 imamo še čas. trenirajno še te tri mesece, koliko je še ostalo; pol pa na juriš za bratci in sestricami! hehehe, mal se hecam, jaz rabim službo prvo:) jap, so prošnje tudi na onem listu...saj delam na tem....samo.....nimam nekega optimizma. pa se to takoj začuti, pa raje ne delam na take dneve:( taaaasha, ti si najbolj frišno zaposlena, daj, a maš kako skrivnost? no, tak, glavo sem uredila, zdaj pa lahko grem probat spančkat. mali se nam je zbujal cel večer na 1o minut. mu nekaj ne paše, revčku. malo je prdel, pa so verjetno šraufeki. sma jedla en čokoladni corny skupaj, pa mogoče še pa res ne bi smel vsega:) ups. al pa so planeti tak postavljeni in ni mama čisto nič kriva:) začel se je nov dan. evo, začela ga bom z enim krepčilnim spancem, potem pa izkoristla, da se bo kr kadilo:) jeeeeee.
|
|
|
|