lucika -> RE: OKTOBER 2006 (13.10.2007 21:06:22)
|
pikapolona, dieta zdaj malo, emmmm, hmmmm, stagnira. kile sicer še nisem dobila nazaj, tak da čakam na novi krog volje... mislim, da bom kr jutri tale 3 dnevi krogec naredla, da bom vsaj še kako kilo lažja za razgovor. kr neke scenarije si delam v glavi, kako in kaj bo na razgovoru. kaj bom vprašana in kaj bom povedala....pa ne vem, če ne bom šla kar na nož; jim razložila, da naj me vzamejo, da je škoda časa iskat naprej; da bom dala vse od sebe in delala najmanj tako, kot da je firma moja. da lahk da je še kje katera lepša in bolj prijazna, a bolj zagnane ziher ne. ma, tipkat znamo vse, izkušnje tud verjetno niso tak pomembne...kaj te vem. v najslabšem primeru dobim ne. tak kot 99 drugih.... itak mamo vsi iste šanse, dobi pa navadno tak en tak, ki se mu j* kako bo izpadel na razgovoru; al pa en drug, ki ima teto not, al pa tatretja, ki da kakmu šefu:( no, saj čist j* se mi ne, ker sem si vseeno naročla frizerja...samo nekaj fino in pohlevno se pa ne bom več delasla, ker vidim kam me je to pripeljalo.
|
|
|
|