Anonimen -> RE: OKTOBER 2006 (16.11.2007 2:34:32)
|
In dober večer...pa imam spet svojih pet minut.....malo dete zaspalo, veliko dete pri pedikerju, mati za pa za leptopom... Ma sej nimam kaj pametnega za pisat....nekaj mi je slabo in upam, da mi niste kakšne viroze poslale po pošti. Mali je zdrav, trkammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm in naj pri tem kar ostane. Cepljen še ni bil in ne me pitat kdaj bo....ampak bo, to sem se že pripravla...sedaj pa samo še akcija... Vreme je za en drek, deževno, oblačno...ampak sva šla danes kljub dežju ven. Sva se oblekla v palerine in dežnika, pa sva šla do parka......potem pa naju je klicala ena soseda, da če prideva v igralnico...No in sem se glih spomnila...Ta ima sina, rojenega 7.oktobra, letnik 2006, tako kot naši ane ? No in mali ne hodi, ne puza, ništa...in to v igralnici izgleda tako, da ji mali ( btw. ime mu je Bernard ) sedi, skoraj v naročju, pred seboj ima enega narobe obrnjenega avtomobila, kateremu obrača gume...in to lahko počne tudi eno uro........Pa za konec, mamica se pritožuje kako ima zahtevnega otroka in da je čist crknjena, da je utrujena, zaspana.....Da o tem, kaj medtem midva delava sploh ne govorim...po toboganu gori, doli, pa v avto ven in notri, pa na mizo, klop, .....no, sej veste...Ma pa sej po eni strani jo kar razumem, kajti Bernard se vsako jutro zbudi ob 4.30 ( zjutraj ) in da ne bi motila moža, gresta ven, malo na sprehod..... No in če me kdo vpraša, koliko je Tristan star, in ko rečem 13 mesecev, me kar debelo gledajo...kao...a on že hodi ???? Nekako je normalno da otrok shodi tam pri 17 mesecev....toliko o tem, če se še katera sprašuje kdaj bo njen otrok shodil.... Zdej grem pa še malo pogledat, ali imamo sploh še vlado...Altati poročaj ! Aja, sem brala na tvojem blogu, kakšne probleme ti srednja povzroča, pa tisto kričanje....Včeraj zvečer, ko sem ravno dajala Tristana spat, zaslišim iz zgornjega štuka ( pa se drugače ne sliši popolnamo nič od nikoder ), please let mi go, kričanje, zbijanje,...to je trajalo nekako deset minut...me je bilo kar groza...sem šla rečt možu, al se zgoraj koljejejo ali pa kakšen otrok trmari...in potem dones berem tvoj blog, pa vidim......svašta.....da ni bila telepatija.... Zdaj pa res, eno lepo noč v Slovenijo !!! A je pri vas tudi že Christmas vzdušje ??? Pri nas je že vse polno lučk, božičkov, jingle bels, ...... mater sej sploh ne vem, kako moram za Thanksgiving okrasit stanovanje...a je to isto kot za božič ?? No, sej to je šele drugi teden.....vabljene na piščanca...pa na kremšnite....to so pa moja specialiteta.... No, zdej pa res.....grem...
|
|
|
|