Pikabu -> RE: OKTOBER 2006 (10.11.2007 17:41:27)
|
Danes pa je zatišje tukaj gor. Ema je bila dopoldne čisto dobra, edino jesti ni hotela nič. Pri kosilu je postala neverjetno sitna, je skoraj zaspala za mizo. Sva šli gor, je v trenutku zaspala in je spala res dolgo, zbudila se je pa sitna ko... Pa samo jokala je, hotela biti pri meni v naročju, Maks pa ljubosumen kot je, takoj k meni, jo je odrival preč in se on basal k meni v naročje. [sm=smiley29.gif]Potem smo šli dol, smo raztegnili kavč, dali na TV Nodija in se crkljali sto na uro. Ema je postala vroča, sicer še nima visoke vročine, tako da nismo še nič zbijali, ampak ravno toliko, da je sitna, jo pa ima. No, zdaj gleda Nodija in uživa, Maks pa razturava in skače po kavču, se mu prav fino zdi, ko se lahko meče sem in tja. Pa vmes se je celo spomnil, da bi se igral z Emo, je šel do nje, se sklonil čisto k njej in delal: "A. A. A." Take čisto kratke aje dela, če kaj hoče, je hotel, da se igra z njim. Potem sem mu pa rekla, da je Ema bolna in da naj jo poboža, jo je pa ful lepo božal. [sm=9nebesa.gif] Prav nežen je bil, presenetljivo, glede na to, kako zna drugače biti "gaunar". Prava mala cukra sta. No, zdaj bomo videli, kako se bo tole odvijalo naprej. Grem nazaj k njima, sem samo rabila malo pavze.
|
|
|
|