lucika -> RE: OKTOBER 2006 (13.10.2007 14:09:00)
|
a to so obljubili? uvau, to bi bilo pa super, a ne? če bo kaj iz tega... gliz sem zmaznila eno pico. ko moža ni, mama samo tako svijarijo je. si dam duška. pice, lazanje, tople sendviče...moj tega nima preveč rad, pa ga ne silim s takimi, ko sem pa sama, pa navalim... je bilo fino, njami.... sem dobila danes vabilo iz zavoda, kar za razgovor že, v eni ful vredu firmi tu pri nas. evo, malo vzamem nazaj....hehe... no, to mi zdaj dokazujejo, da niso tak slabi, kot sem jaz govorila:) samo, to da sem dobila razgovor pomeni, da sem bila jaz+še enih 100 drugih. jih bom očarala, se bom ekstra potrudila... v sredo imam razgovor. sem pa kr dobila voljo in šla spet malo zavod prečekirat, pa je kr naenkrat kar nekaj fajn ponudb za delo. bom navalila, in poslala prijave...ma, nekaj menda ja bo! držite pesti. aja, frrrr; moja kolegica je dobila službo! kaj ima to s tabo? ja, presnela sem ji the secret; pa pravi, da ga je večkrat gledala in se ji je kr samo obrnilo na boljše. ha? ga bom morala še jaz kdaj pogledat...spet.
|
|
|
|