ali je primerno za ninico (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

mtd -> ali je primerno za ninico (6.12.2004 10:29:01)

naš mali S je za miklavža dobil res luškano žirafico iz Merkatorja, bi bila glih prava (po knjigi Otroško spanje) za ninico, ko pa smo jo prinesli domov, sva videla, da ni primerna za otroke pod 36 mesecev. Je pa res taka fajna za prijet in cartat, pa še rad jo ma. Kaj mislite, naj mu jo pustim met? Sem jo probala, če se da kaj odtrgat( kar močno) pa je še vse ok.
prosim za vaša mnenja.
lp

malika -> ali je primerno za ninico (6.12.2004 10:42:38)

Zakaj pa ne bi bila primerna? Če ni nevarna, kot si že sama ugotovila naj jo kar ima.
Ali ima mogoče dolgo dlako?:zmeden:

mtd -> ali je primerno za ninico (6.12.2004 10:44:06)

nop,
žirafica je na krtačko ošišana:)-
hvala za mnenje, sem ga vesela, ker je tud meni žvat všeč:bravo:

dix -> ali je primerno za ninico (6.12.2004 11:01:54)

Na vseh plišastih igračah boš našla odnako da ni primerno za otroke do 3 let. In zakaj? DA se zavarujejo če se slučajno kaj odtrga in otrok pogoltne, čeprav ni sam kriv. Taki so pač predpisi.

Če si igračo dobro pregledala, da ni kakih čudnih oči ki bi lahko dol padle ali se dogriznile, potem je ok.

Klara-5 -> ali je primerno za ninico (6.12.2004 12:28:43)

tudi mi smo našemu malčku:angel: dali eno luštno žirafo za ninico in jo sedaj po enem letu in pol veselo nosi s sabo tudi v vrtec... ravnokar bo star dve leti in moram priznati, da smo se me kar pridno izogibali igrač, ki niso primerne do treh let, je ze kakšen dober razlog za to... naša ninica je primerna od treh mesecev. tudi ce sem mu dala kaj v roke kar ni do treh let, sem bila vedno zraven. ker sam spi že od desetega meseca(v svoji sobi) in ga ponoči pač ne morem kar naprej nadzirat pa ninica, ki ni primerna za otroke do 36 mesecev pri nas nikakor ni prišla v poštev...:)

Ro-La -> ali je primerno za ninico (6.12.2004 13:00:36)

Če jo ima fejst rad, potem še hitro eno ali dve enaki nabavite, da jih boste lahko v miru prali. Naš ima sedaj dve, prej pa je bil:hudicek: , ko je bila umazana, brez nje pa ne spati.

Jančika_ -> ali je primerno za ninico (6.12.2004 14:31:20)

Ja, hitro naredi zalogo, da ne bo pol panike:)-! Mi imamo zdaj tri pikapolonice, ena je v avtu, ena v vozičku in ena v posteljici.

Stran: [1]