Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: KRČNE ŽILE V NOSEČNOSTI 10.10.2007 11:06:13
|
|
|
|
Naja30
|
Moja prijateljica je imela hude probleme s krčnimi žilami v nosečnosti. Poleg žab, ki si jih je oblekla še preden je zjutraj stopila na noge, je noge vsak dan namakala v slani vodi in čim večkrat jih je držala visoko, na stolu.
|
|
|
|
RE: KRČNE ŽILE V NOSEČNOSTI 10.10.2007 11:45:49
|
|
|
|
solatja
|
žabe sos uper. sicer pa prakticiram tudi, da si vsak večer pred spanjem malo knajpam (menjavanje tople in mrzle vode - malo si polivaš gor po nogah s tušem ali na bideju), potem pa pred spanjem naredim še svečo v postelji, tako da steče vsa voda ven iz nog. kar paše. izogibaj pa se toplim kopelim in namakanju nog v topli / vroči vodi.
|
|
RE: KRČNE ŽILE V NOSEČNOSTI 10.10.2007 13:50:40
|
|
|
|
mišk
|
Kompresijske nogavice so zakon, sploh če si noseča bolj v mrzlih mesecih ti jih ne bo tak problem nosit. Jst sem jih letos nosila skoraj celo poletje ko sem bila (sem še) noseča. Drugač pa men pomaga met tud noge čim več v luftu in božanje ter rahla masaža mojega . Če se sam ni tolk lušn. Jst sem nogavice nosila predvsem zaradi zatekanja. Pred nosečnostjo sem jemala tudi Detralex tablete, ki pa sem jih v nosečnosti nehala jemat, ker niso priporočljive.
|
|
|
|
RE: KRČNE ŽILE V NOSEČNOSTI 10.10.2007 13:53:39
|
|
|
|
mišk
|
Aha, men se je tud ena žila na desni nogi rahlo izbočila, zato imam namen nekaj mesecev po porodu it na sklerozacijo. Sej se ne vidi skoraj nič, ampak mene moti. Ja, te žile so res .
|
|
|
|
RE: KRČNE ŽILE V NOSEČNOSTI 10.10.2007 14:42:14
|
|
|
|
LANABANANA
|
odgovor mišk hvala za odgovor ( pa tud vsem drugim ) by the way kaj je to sklerozacija?? aja pa še to: kaj pa mazanje nog-žil s kremami? kaj pomaga? mislim kreme proti oz. za ublažitev krčnih žil lp lanabanana
|
|
|
|
RE: KRČNE ŽILE V NOSEČNOSTI 10.10.2007 15:47:19
|
|
|
|
solatja
|
še nisem slišala za nobeno kremo. vem pa, da ne smeš na masažo, če imaš krčne žile.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?