dohodnina (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

pinkiponki -> dohodnina (10.10.2007 10:48:29)

Ja, zanima me, če je katera prosila za ponovno obravnavo ali pregled oz. izračun dohodnine. Pri naju niso upoštevali, da sm bila jst neki mesecev brez dohodka, pa še takrat ko sem dobivala starševsko nadomestile naj se ne bi to upoštevalo. Na občini nama je rekla, naj dava prošnjo, da šeenkrat pregledajo dohodnino, samo sedaj pa ne vem, kako naj napišem. A mi katera lahko pomaga prosim.

Hvala

dory -> RE: dohodnina (11.10.2007 9:03:12)

mene je uveljavljat takrat dedi (moj oce ), ko sem prejemala starsevsko nadomestilo....so mu lani uposteval, letos pa je dobil nazaj, in mogu vrnt najprej 600€, da je sploh dobil ta novo dohodnino...pr nas so to vse lepo uposteval...

Anonimen -> RE: dohodnina (11.10.2007 9:07:17)

Po mojem se pač pritožiš, vsaj jaz sem se, ko mi otroka niso upoštevali kot olajšavo. Samo je, ko sem šla na davčno, takoj videla, da je tam res napaka in mi je sama rekla, kje in kako naj se pritožim. Tako da sem zdaj, po kakšnih dveh mesecih, dobila novo odločbo. Denarja pa še skozi ne.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Pa tudi prejšnje nisem plačala.

Anonimen -> RE: dohodnina (11.10.2007 9:11:40)

Jaz sem šla kar direkt na davčni urad in mi je tam vse uredila.

Stran: [1]