Lianna -> RE: Kje naj le dobim tak voziček (10.10.2007 20:44:31)
|
IZVIRNO SPOROČILO: bettika Pozdravljene! Spremljam vas že kar veliko časa, zdaj pa sem se tudi včlanila saj sem obupala nad iskanjem primernega vozička. Ne vem ali sem jaz prezahtevna ali kaj je narobe. Torej, želela bi si voziček z naslednjimi karateristikami: - da je dokaj lahek, največ do 12 kg - da se zloži kolikor toliko na majhno, da gre v en normalen družinski avto - da ima košaro za novorojenčka - da je štirikolesnik - da ima malo večja kolesa, po možnosti napihljiva, ni pa nujno - nočem marele - da skupaj s košaro ne presega cene 400 € Jst mislim, da tak voziček ne obstaja. Pri katerem pogoju bom morala popustiti, da bo vsaj približno podoben mojemu idealu. Pregledala sem že vso tržno ponudbo na spletu in v trgovinah, pa ga ne najdem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Mislim, da boš morala pri teži popustit, pa da gre normalno v avto. 4 kolesniki, ki imajo velika kolesa se težko zložijo v avto, ponavadi je potrebno dat kolesa dol. Če bi ti bilo vseeno koliko stane bi ti priporočala Bugabooja ker ima vse kar ti želiš, samo cena je žal napačna, razen če poiščeš rabljenega.
|
|
|
|